Do you like Disney Junior?


Nu suntem noi fani TV, dar e clar ca hunii nu-s acei copii care nu se uita la desene animate. Postul lor preferat lor este Disney Junior, asadar anuntul de mai jos vine la fix. 🙂

 

UPC România îşi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care oferă cele mai multe canale de desene animate din România, 10. Disney Junior este disponibil clienţilor de televiziune digitală pe poziţia 508.

Cu ocazia lansării Disney Junior la UPC, patru dintre cele mai iubite personaje Disney vin în premieră într-un număr atât de mare în România. Mickey Mouse, Sofia Întâi, Jake şi Doctoriţa Pluşica vor încânta audienţa din România prin apariţii de excepţie şi costume de poveste, aşa cum doar în universul Disney există.

Clienţii noştri sunt cei care ne inspiră şi cărora dorim să le oferim în permanenţă experienţe extraordinare. Întâlnirea cu magia Disney Junior şi celebrele personaje, atât pe micul ecran cât şi live, este cu siguranţă o astfel de experienţă. Odată cu lansarea Disney Junior la UPC, punem la dispoziţia celor mici grila cu cele mai multe canale de desene animate din România şi venim în întâmpinarea părinţilor cu o nouă ediţie a telecomenzii Teki, un produs inovator special creat pentru copii. Una din priorităţile noastre este protecţia copiilor faţă de conţinut neadecvat, atât pe TV cât şi online, iar telecomanda Teki oferă părinţilor siguranţa conţinutului accesat de copii”, declară Robert Redeleanu, CMO UPC România.

Pe tot parcursul lunii iunie, UPC va sărbători Ziua Copiilor şi va organiza în 24 de oraşe petreceri pentru copiii clienţilor, zone special amenajate pentru cei mici în magazinele UPC şi evenimente surpriză.

UPC a pregătit totodată un cadou special pentru cei mici şi cei mari. Cei care aleg unul din pachetele Magic sau Ultra, primesc cadou şi telecomanda Teki, cu ajutorul căreia copiii din familiile UPC se bucură de conţinut distractiv şi educativ, potrivit vârstei lor. Teki este în acelaşi timp un sprijin pentru părinţii care doresc să îşi protejeze copiii de vizionarea unor programe neadecvate. Telecomanda Teki a fost lansată de UPC în 2012, iar acum este disponibilă într-o nouă ediţie. Teki are moduri de funcţionare separate, în modul Copil permiţând doar vizionarea unor programe TV prestabilite. Atât timp cât telecomanda este setată în modul Copil, niciun alt canal TV nu poate fi selectat.

Detalii despre noua ofertă UPC şi despre Teki puteţi găsi pe website-ul oficial, www.upc.ro.

Comunicat de presa

Copiii din Bucuresti au avut sansa de a intalni faimoasele personaje de la Disney, la Baneasa Shopping City Mall, sambata trecuta. Eveniment pe care noi l-am ratat, din cauza de raceala, asa cum am ratat si altele din ziua cu pricina. Inteleg insa ca a fost frumos. Mai jos cateva poze de la evenimentul de lansare, care a avut loc vineri.

Foto_eveniment_UPC_1Foto_eveniment_UPC_2Foto_eveniment_UPC_4Foto_eveniment_UPC_6Foto_eveniment_UPC_5

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s