Semn SPRE carte


Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa vrei sa vorbesti si sa nu poti? Sa vrei sa vezi si sa nu poti? Sa vrei sa mergi si sa nu poti? Dar sa citesti si sa nu poti? Pentru mine sunt comparabile toate acestea, a nu putea sa citesti este egal cu a nu putea sa vezi, sa auzi, sa alergi, sa simti.

Nu stiu cum se face dar in ultimele zile mi-au picat in mana tot soiul de proiecte frumoase, si multe dintre ele legate de carti. Mai jos cateva detalii despre inca un proiect pe care vi-l recomand, cu tenta umanitara daca vreti: Semn SPRE Carte. Un proiect cu carti si despre carti, cu copii care vor si nu pot sa citeasca si cu oameni frumosi care vor sa ii ajute. Pe scurt, se strang carti care apoi sunt donate celor care-si doresc sa citeasca, dar nu au, din punct de vedere financiar, aceasta posibilitate. Targetul il reprezinta copiii cu varste 6-18 ani ce provin din familii cu resurse materiale si financiare precare. Exista un blog care descrie pe larg mecanismul, exista un Grup pe facebook de unde puteti afla mai multe detalii si puteti fi la curent cu progresele facute, si desigur, pagina de Facebook.

Mai exista o modalitate de a ajuta, exceptand donatiile propriu zise si/sau promovarea online. Exista competitia de proiecte Idei din Tara lui Andrei, unde este inscris si acest proiect. Daca va iesi castigator, va beneficia de o mica sustinere financiara, asadar va indemn calduros sa votati.

Si de astazi, exista si un banner pe blog care sustine proiectul pe tot parcursul acestui an.

semn

3 thoughts on “Semn SPRE carte

Leave a comment