Proiect de huni: camera


Am amânat nu știu exact din ce motiv să scriu până acum despre noua cameră a hunilor. Care cameră nu e extraordinară din punct de vedere mobilier și nu ăsta este de fapt subiectul acestui articol. Și care cameră nu e chiar nouă. Dar este totuși o camera specială, cea mai frumoasă din întreaga casă, ca de obicei în mai toate casele cu copii.

Noutatea față de alți ani o prezintă minunatele desene de pe pereți pe care le-am ales pentru huni. De fapt, pe care le-au ales ei, vedeți mai jos pozele care explică totul. Poate fi o soluție pe termen mediu, nicidecum lung, pentru că vor crește și cu siguranță li se vor schimba gusturile. Cel mai probabil peste 5 ani vor avea niște scheleți gonflabili în relief pe pereți sau ceva asemănător, dar nu-i bai. Ne adaptăm. Până una alta, au 3 pereți cu celebrele personaje din Angry Birds, pictate manual, având câteva zeci de ore de muncă în spate.

angry 1

 

 

 

 

 

 

 

 

angry 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu o să vă dau detalii despre tehnică sau vopseluri, nu le stăpânesc și nu am făcut eu desenele. Dar v-o recomand cu drag pe Miruna, autoarea desenelor pentru huni, pe care o găsiți pe M for Ballerina. Unde dacă vă uitați mai cu atenție, vezi vedea și alte minunății realizate de ea. De la minunății mici, tablouri și tablouașe de tot felul, până la minunății mai mari, cum sunt desenele de pe pereții hunilor, talentul își arată fața iscusită prin toți porii, ca să mă exprim într-un fel foarte plastic.  Enjoy!

angry 5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s