CalenDAR de Advent 2015


Deja tradiție pentru noi, anul acesta calenDARul hunilor de Avent este unul cu adevărat special. Am căutat de mult timp unul care să fie și trainic și mare și frumos, o investiție pe care să o fac o dată și să dureze ceva. Anul ăsta, printre altele, mi-a scos-o în cale pe Lia, iubitoarea de vulpi cu mâini magice, care ne-a confecționat minunatul calendar de mai jos, asezonat cu niște pernuțe pe care pur și simplu nu m-am putut abține să nu le cumpăr :).

calendar 2015_1calendar 2015_2pernuta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spiridușii au început deja să sosească, conform tradiției, de pe data de 1 decembrie. Inutil să spun cât de încântați au fost hunii, au crezut inițial că e o păturică :). La Lia vă rog să apelați cu încredere oricând aveți nevoie de ceva handmade, frumos și făcut cu drag, cu amendamentul că locuiește pe meleaguri străne și confecționarea + livrarea ar putea să dureze ceva mai mult.

Poveștile calendarului de Advent de până acum: 2011, 2012, 2013, 2014 și de unde a pornit totul. Mai mult decât atât, de anul trecut am adăugat pe listă și cărticica cu povești a lui Tony Wolf, așa că avem și o poveste mititică de citit în fiecare seară.

carte copertacarte interior

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s