Magie pentru prematuri


Sâmbăta trecută m-am trezit iar cu noaptea-n cap pentru un eveniment. Încă unul care a meritat efortul de a sta câteva ore departe de huni. Am dat fuga în Afi Palace Cotroceni unde m-am alăturat unor oameni frumoşi, cu speranţă în suflet, care s-au întâlnit pentru lansarea poveştii „Gloria şi unicornul magic” – o poveste cu și despre copii, plină de magie, pentru alți copii, aceia care n-au avut poate șansa de a fi considerați copii normali: copiii prematuri.

Despre prematuritate am scris în nenumărate rânduri. Hunii au fost și ei prematuri, născuți la 35 de săptămâni, dar spre norocul nostru, perfect sănătoși. Nu toți au acest noroc, mai mult, la nivel mondial, unul din 10 copii se naște prematur și riscă decesul sau alte complicații. De aceea m-a bucurat inițiativa celor de la Smartbox Family care au ales să sprijine Asociația Unu și Unu, singura asociație de părinți din România care luptă pentru drepturile prematurilor. Astfel, brand-ul de audiobook-uri de parenting a lansat campania O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur, o campanie menită să strângă fonduri pentru copiii prematuri cu ajutorul poveştii „Gloria şi unicornul magic”. Banii obţinuţi în urma vânzărilor şi descărcărilor audiobookului vor merge la Asociaţia Unu şi Unu. Poți ajuta și tu, chiar dacă nu ai fost la eveniment, cumpărând pur și simplu povestea realizată special pentru acești micuți: povestea Gloria şi unicornul magic se poate descărca sub formă de audiobook online sau se poate comanda sub formă de CD de pe site-ul www.audioparenting.ro.

În cadrul campaniei s-au implicat ca de obicei, oameni de suflet și cu suflet: Miruna Mărgarit (blogger ea-şi-ea.ro), Laura Frunză (blogger laurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Ana Nicolescu (blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu (jurnalist Itsy Bitsy) au compus şi au înregistrat în studiourile Itsy Bitsy povestea în spiritul Crăciunului.

Povestea vorbește despre Gloria, care simte că dragostea pe care i-o ofereau părinții ei s-a evaporat de când Petru, fratele ei, a venit pe lume. Așa că fetița de 6 ani se hotărăşte să plece de acasă în cautarea altor părinţi. Aventura sa îi va ţine pe ascultători cu sufletul la gură, atât pe cei mici, cât şi pe cei mari.

Campania O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur este o campanie inițiată și dezvoltată de Smartbox Family şi Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy FM, pentru Asociaţia Unu şi Unu. În sprijinul campaniei au mai venit: Totul despre Mame, Afi Palace Cotroceni, Creative Arts, Magitot, Figurine Fimo by Coca, Lucian Calugărescu Fotografie.

Iată o faptă bună pe care o poți face în preajma sărbătorilor, nu-i așa? 🙂

gloria

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s