Recomandare: Între lumi – părinte și copil


Am primit un comunicat de presă cel puțin interesant și bine scris. Și pentru că asta se întâmplă mai rar, am ales să vă spun și vouă despre ce e vorba.

„Între lumi – părinte și copil” este un seminar de sănătate emoțională care va avea loc sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 10.00, în Str. Piața Romană nr. 5 (mansarda Diverta Piața Romană). Evenimentul este un seminar marca „Eu, părinte ghemotoc”, menit să clarifice, să simplifice și să răspundă celor mai arzătoare întrebări care îi cuprind pe tinerii proaspăt deveniți părinți. Mai mult decât atât, seminarul promite să răspundă la întrebarea: ce este important pentru creșterea armonioasă și echilibrul emoțional al copilului?

Grea întrebare, grea menire. Dar să sperăm că ghemotocii specialiști învitați: Ioana Agachi si Nicoleta Căpraru, „psihoterapeuți centrați pe persoană și mămici”, vor reuși să facă puțină lumină. Invitat special: Dana Nălbaru care va vorbi din experiența sa despre provocările rolului de mamă și despre importanța pregătirii în acest rol.

Organizatorice:

  • Data: 17 octombrie 2015, între orele 10.00-12.00
  • Cui se adreseaza: Viitorilor și proaspeților părinți, care au copii cu vârsta de maxim 3 ani.
  • Locație: Str. Piața Romană nr. 5 (mansarda Diverta Piața Romană)
  • Investiția voastră: 50 lei/ participant (copiii au intrarea gratuită)
  • Înscrieri: completați formularul de inscriere. Plata se face în contul pe care îl veți primi în urma completării formularului. Pentru mai multe informații sau nelămuriri ne puteți contacta la numerele de telefon: 0744 831 508/ 0721 254 119 sau pe office@euparinteghemotoc.ro

„Între lumi – părinte și copil” este un seminar despre tine, despre părintele din tine, dar mai ales despre viitorul relației cu ghemotocul tău! (www.euparinteghemotoc.ro)

Și mai important, participanții vor fi răsfățați de către  Fata care Gătește cu Flori care pregătește special pentru acest eveniment o Colectie de t’arte dulci cu flori și fructe de sezon și pe care de abia aștept să o cunosc!

Ne vedem sâmbătă?

Afis

Advertisements

4 thoughts on “Recomandare: Între lumi – părinte și copil

  1. Nu stiu de ce, dar mă deranjează acel “cadouri şi gustari incluse” 😀 De parca tema însăşi n-ar convinge şi tre sa dea şi cadouri şi gustări ca să mergem. Fata cu flori găteşte nemaipomenit, adevărul e că doar pentru ea aş fi venit : ))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s