Puterea relațiilor


Un eveniment greu mâine, sau cel puțin așa presimt că va fi pentru mine. Un eveniment despre relații și cred că nu greșesc când spun că o relație este cel mai complicat lucru din lume, dacă-mi permiteți să pun un grad de comparație cuvântului „complicat”.

Fie că vorbim despre relațiile de cuplu sau de cele dintre părinți și copii, ele sunt, probabil, lucrul care ne preocupă cel mai tare, vrând să le facem cât mai bune, să atingem perfecțiunea, să le facem durabile. Nu întotdeauna se poate. Nu întotdeauna este ușor. Perfect n-o să se poată vreodată. Cum ne luptăm cu vina, cu rușinea, cu vulnerabilitatea din noi? De ce o facem? Ce și cât suntem dispuși să recunoaștem, nu neapărat public, dar mai ales față de noi? Iată de ce salut și merg cu drag, cu interes, și cu o ușoară teamă, la evenimentul de mâine, Puterea Relațiilor, gâzduit, susținut și organizat de Gașpar și Otilia. Dincolo de faptul că pe cei doi îi cunosc ca doi dintre cei mai profesioniști și pricepuți oameni în ale relațiilor, dincolo de faptul că îi apreciez și îi stimez ca prieteni, tema evenimentului în sine mă interesează în mod special.

Din sumar

Evenimentul, la care sunt așteptati peste 400 de părinți și specialiști din toată țara, are loc pe 10 octombrie 2015, la Movieplex Cinema.

Conferința durează 4 ore și este structurată în două părți, cu un coffee break la jumătatea programului, oferit de către organizatori.

Otilia Mantelers și Gaspar Gyorgy sunt curatorii conferintelor internaționale susținute în România de specialiști renumiți la nivel mondial: Harville și Hellen Hunt, dr. Daniel Siegel și Michael Thompson (în parteneriat cu TOTUL DESPRE MAME). Până acum, peste 2.500 de părinți români și peste 1.000 de experți au beneficiat, prin participări la conferințe și cursuri de parenting, beneficiind de expertiza celor doi.

Evenimentul este susținut de Doppel Herz, FasTracKids și Vavian Pharma.

Pentru înscriere, dacă or mai fi locuri, puteți să completați formularul disponibil aici: http://paginadepsihologie.ro/events/puterea-relatiilor-cu-otilia-gaspar/.

Mai multe detalii și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Ne vedem.

puterea relatiilor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s