Până la soare și înapoi, la NoGravity Club


Că hunii sunt niște cățărători înfocați, cred că v-am mai spus. Că e vârsta potrivită și că e absolut firesc să fie așa, iară nu e o noutate. Dar faptul că am descoperit cel mai bun, cum mi se pare mie până acum, loc de cățărat indoor, well asta e o noutate :). NoGravity Club, singurul spaţiu de căţărare şi aventură indoor pentru copii din Bucureşti, conform reprezentanților clubului.

NoGravity Club

…sau unul dintre cadourile hunilor de ziua lor. Pentru că da, lansarea oficială pentru bloggerii de parenting a celor de la NoGravity Club a avut loc fix de ziua hunilor când am participat la unul dintre puținele evenimente pe gustul lor. Au avut parte de trasee de tip Aventura Parc, dar desigur, indoor, precum și de escaladă pe perete, de la pereți mici, accesibili și celor de 4 ani, până la pereți mai mari, pentru cei de aproximativ 12 ani. Hunii mei s-au cățărat până la soare și până la lună și înapoi. Recomandăm, mai mergem. 🙂

Bine de știut

NoGravityClub este singurul loc de aventură şi escaladă destinat exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani care îmbină aventura cu jocul şi educaţia non-formală, încurajând mişcarea şi dezvoltarea personală a celor mici. NoGravity Club înseamnă sport, aventură şi educaţie pentru copii în condiții de confort și siguranță tot timpul anului. Vizitatorii au acces în sala de aventură și escaladă şi ocazia de a participa la ateliere tematice, atât pentru copii, cât şi pentru familie. Doritorii pot de asemenea organiza petreceri de aventură și escaladă pentru cei mici.

Odată ajunşi la NoGravity, copiilor le sunt explicate regulile şi sunt antrenaţi în joc printr-o poveste. Călătorind în viitor, cei mici devin recruţi într-un program de explorare spaţială, scopul final fiind găsirea unei noi planete care să poată susţine viaţa oamenilor. În timpul activităţilor sunt în permanenţă asistaţi de echipa de specialişti NoGravity din care fac parte Alexandru Codreanu, fost căţărător de performanţă şi Sabina Lefter, specialist în educaţie non-formală.

„Prin intermediul activităţilor propuse, copiii descoperă şi învaţă lucruri noi prin intermediul provocărilor reale, nu de pe tabletă. Activităţile de aventură şi escaladă sunt completate armonios cu educaţia non-formală, la care se vor adăuga în curând ateliere tematice pentru copii.”, ne-a spus la fața locului Alex Codreanu, iniţiatorul conceptului NoGravity.

Alex Codreanu_NoGravityClub

NoGravity Club este deschis luni de la 16:00 la 21:00, de marţi până vineri, între orele  09:00 – 21:00, sâmbătă între 10:00 şi 21:00 şi duminică între orele 10:00 şi 18:00. Intrările se fac din 30 în 30 de minute şi separat se pot organiza petreceri pentru copii.

Mai multe detalii puteţi găsi pe http://www.nogravity.ro, sau puteţi contacta direct echipa NoGravity pe email la adresa contact@nogravity.ro sau la telefon 031 100 8888.

Locul este numai bun de adăugat pe această listă. 🙂

Even_NoGravity_30

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s