Social Media for Parents, ediția a 3-a


Evensys organizează pe 22 iulie 2015, la Crowne Plaza Hotel, București, Social Media for Parents, cea de-a treia ediție a evenimentului ce reunește anual părinții activi în mediul online și aduce în prim plan cele mai noi tendințe lansate de aceștia.

Dacă nu vă mai amintiți despre ediția trecută, vă las câteva vorbe, long story short evenimentul este despre cum și ce fac părinții în Social Media. Părinții de copii și de bloguri, părinții pasionați de Social Media, nișații din parenting și tendințele pe piată, en fin, ați prins ideea.

Edițiția de anul acesta, a treia, găzduiește trei sesiuni de conferințe ce vor dezbate noi idei despre parenting și tendințe în Social Media: Start, Grow și Achieve. Cele trei conferințe vor oferi participanților ocazia să învețe și să descopere oportunități de creștere a vizibilității în mediul online, dar și o zi de networking cu persoane care împărtășesc aceeași pasiune. Cuvântul cheie din acest paragraf fiind, desigur, networking. 🙂

Povești de succes, inspiraționale, sfaturi și tehnici de promovare ale unui blog și exemple concrete, dar și strategii de realizare a campaniilor pe Facebook, sunt doar câteva dintre subiectele pe care conferința își propune să le atingă.

Organizatorice

Vorbitori: Urania Cremene (Parenting Trainer, Speaker and Coach, conferinteleuraniacremene.ro), Ana Nicolescu (Blogger, mamicaurbana.ro), Otilia Mantelers (Parenting, Connection Instructor), Ana Maria Mitrus (Blogger, meseriadeparinte.ro), Oana Bulexa (Managing Director, MSLGroup The Practice), Alexandru Negrea (Consultant, Social Media). Mai multe detalii despre speakeri aici. Social Media for Parents este organizat de Evensys în parteneriat cu Banca Transilvania și Orange.

Participarea se face pe baza unei invitații gratuite solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informații puteți obține la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile și pe site-ul evenimentului: www.socialmediaforparents.ro

Și o adunătură de la ediția trecută, pe final. 🙂

some for parents

Advertisements

2 thoughts on “Social Media for Parents, ediția a 3-a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s