Save the date: 6 iunie, Conferințele Totul despre Parenting


Așa cum v-am mai spus, pe 6 iunie avem treabă. Ne vedem la RIN Grand Hotel, de dimineață de pe la 10.00, să discutăm (intens, sper!) cu niște specialiști în ale parentingului. Vom vorbi despre somn și diversificare, două aspecte extrem de importante din viața unui părinte, cel puțin în primul an de viață al celui mic.

În prima parte a zilei, până spre ora 13.00, Sarah Ochwell Smith, expert britanic în problemele de somn ale bebelușilor și copiilor mici, ne va vorbi despre somnul cu blândețe pe care-l putem oferi celor mici, în așa fel încât și noi, părinții, să avem parte de un somn odihnitor. Spre după-amiază, un alt moment important: Gill Rapley și Tracey Murkett, pionierii diversificării naturale la nivel mondial, ne învață cum să începem diversificarea pentru ca copilul nostru să deprindă obiceiuri alimentare sănătoase. Dacă nu te-ai înscris încă, o poți face aici.

Mai mult decât atât, așa cum cei de la Totul despre Mame ne-au obișnuit, copiii sunt bine-veniți la eveniment, pentru ei va fi amenajat un loc de joacă on site. De asemenea, mamele care alăptează și care vor veni însoțite de cei și mai mici, vor avea parte de un loc special pentru alăptat.

Acestea fiind spuse, sper să veniți, cu mic și cu mare!

Afis

Advertisements

One thought on “Save the date: 6 iunie, Conferințele Totul despre Parenting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s