Bebeluși care se hrănesc singuri


Sună ca un titlu de roman SF, nu-i așa? Ei bine, cineva ne spune că se poate. Experiența altora o dovedește, de asemenea. Dacă ești proaspăt părinte sau vei deveni în curând unul și ești interesat să afli cum se pot hrăni bebelușii singuri, te invit la o dublă lansare de carte astăzi, la Librăria Humanitas Cișmigiu, începând de la ora 18.30.

Multi Media Est Publishing lansează  două volume celebre ale autoarelor Gill Rapley și Tracey Murkett, pionierii baby-led weaning, care este un concept revoluționar de parenting și diversificare naturală ghidată de copil – “Diversificare naturală. Cel mai bine păstrat secret al părinţilor relaxați” și “Copii crescuți cu blândețe. Cum să creștem copiii lăsându-ne îndrumați de ei“.

Faptul că bebelușii ar trebui hrăniți cu lingurița este un mit. Pentru un bebeluș, a se hrăni singur încă de la început este calea cea mai sănătoasă, spun specialiștii. Invitații lansării sunt Anca Lungu, editor prezentator al Observatorului de Weekend de la Antena1  și foodbloger, Ilinca Tudose-Tranulis, medic pediatru, Mara Popescu, consultant în alăptare IBCLC, traducătoarele Maria Tănăsescu și Teodora Neagu. Moderator al dublei lansări de carte este Miruna Jovin, coordonator al colecției de parenting a Editurii Multi Media Est Publishing.

“Probabil că cel mai bun moment să citești <Copii crescuți cu blândețe> este atunci când aștepți primul copil. Cu toate acestea, sunt multe părți din carte care ar fi mai bine înţelese atunci când bebelușul este mai măricel”, au declarat Gill Rapley și Tracey Murkett, autoarele celor două cărți.

Mai mult decât atât, pe 6 iunie veți avea ocazia de a le descoase și mai mult pe cele două autoare, întrucât ele vor veni la București pentru a susține o conferință despre diversificarea naturală și pentru a răspunde întrebărilor părinților din România. La acest eveniment ele vor detalia argumentele care stau la baza autodiversificării și vor explica de ce este ea naturală și benefică pentru întreaga familie. Cele două specialiste le vor oferi părinților români soluții concrete care îi vor ajuta, pe ei şi pe copiii lor, să obţină cele mai bune rezultate în urma introducerii alimentelor solide. Detalii despre conferință aici.

870x470

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s