Un nou eveniment marca TDM


Iată că primăvara vine pentru unii cu surprize plăcute. Totul despre Mame anunță un nou eveniment din seria celor cu care ne-au obișnuit deja. Sarah Ockwell-Smith, Gil Rapley și Tracey Murkett, trei dintre cei mai cunoscuți specialiști la nivel mondial în domeniul somnului bebelușului și al copilului mic, respectiv în diversificare naturală (baby-led weaning) vor susține conferințe în România, la invitația TOTUL DESPRE MAME. Evenimentul, care face parte din seria Conferințelor TOTUL DESPRE PARENTING, va avea loc pe 6 iunie, la RIN Grand Hotel în București. Înscrierile se pot face aici.

Conferința se va desfășura pe parcursul întregii zile de 6 iunie și va cuprinde două module. Astfel, prima parte a conferinței se va derula în intervalul orar 10.00 – 13.00, când Sarah Ockwell-Smith, psiholog britanic specializat pe problemele de somn ale copiilor și autoarea cărții “Soluții blânde pentru somnul liniștit al copiilor”, în curs de publicare la Multi Media Est Publishing, va vorbi despre ” Metode delicate fără lacrimi pentru nopţi mai liniştite”.

În cea de-a doua parte a conferinței, care se va desfășura în intervalul 14:30-17:30, Gil Rapley și Tracey Murkett, pionierii baby led weaning, le vor vorbi părinților despre Diversificarea naturală – cel mai bine pastrat secret al parintilor relaxati. Cunoscută și ca “autodiversificare” (baby-led weaning), diversificarea naturală este o metodă logică, uşoară şi plăcută, adoptată în din ce în ce mai multe colţuri ale lumii şi întrebuinţată pentru a obişnui bebeluşii cu alimentele solide. La baza diversificării naturale stă rutina meselor în familie – în cadrul cărora se mănâncă aceleaşi alimente.

Ni se promite că…

„Cu argumente științifice, Sarah Ockwell-Smith va demonstra publicului român de ce tehnicile care ne învață să lăsăm copiii să plângă până adorm singuri nu funcționează. În același timp, ea va oferi soluții concrete pentru trezirile frecvente ale copiilor, coșmarurile celor mici și momentele de agitație dinaintea somnului.”

No, ce să zic, mă bucur și-s curioasă în același timp, să mă aflu alături de cineva care crede că tehnicile care ne învață să lăsăm copiii să plângă până adorm singuri nu funcționează. Sper să ne spună și cât rău le fac copiilor pe care sunt aplicate. Altfel, nu cred în soluții concrete de niciun fel în ceea ce-i privește pe copii, fie ele și argumentate științific, așa că de abia aștept acest eveniment.

Conferințele TOTUL DESPRE PARENTING, la care au participat până acum aproape două mii de părinți români, au devenit cunoscute publicului datorită participării unor speakeri internaționali și autori de parenting care au provocat profunde schimbări de mentalități și în România – Alfie Kohn (autorul bestseller-ului Parenting necondiționat), Michael Thompson și Jack Newman.

Evenimentul din 6 iunie este susținut Ambasadorii somnului de calitate – Larisa Petrini (corporate wellbeing strategist și health coach) și Gașpar Gyorgy (psiholog clinician).

De asemenea, evenimentul este sprijinit de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

Afis

Advertisements

2 thoughts on “Un nou eveniment marca TDM

  1. Tare interesanta conferinta. Ma atrage mai ales prima parte, a doua deja nu ni se mai potriveste.
    Astept cu interes si cartea, ar fi binevenita pentru multi parinti care sunt asaltati de recomandari de tipul CIO si sunt tentati sa isi lase copiii sa planga la somn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s