Conferințele TOTUL DESPRE MAME vin în orașul tău


Mă bucur să aflu că evenimentele marca TOTUL DESPRE MAME se extind și în alte orașe. Asta clar nu poate fi decât un lucru bun, și-o spun în calitate de participant cu acte în regulă. Primul oraș care deschide seria evenimentelor din țară este Brașovul, care va găzdui, sâmbătă, 28 martie 2015, la Hotel Kronwell, conferința „Părinţi conştienţi, copii fericiţi”.

Pe parcursul celor trei module din program, a câte două ore jumătate fiecare, evenimentul îşi propune să le ofere celor prezenţi instrumente teoretice și practice din sfera parentingului, pentru o viață conștientă și împlinită alături de copiii lor. Astfel, Monica Reu (trainer de comunicare nonviolentă) va susţine conferința „Curajul de a creşte copii cu empatie”, Diana Stănculeanu (psihoterapeut) le va expune părinţilor tehnici despre „Cum să încurajăm autonomia copiilor”, iar Gáspár György (psiholog clinician) va prezenta “Mindfulness pentru părinţi”. Biletele se pot achiziționa online, aici.

Seria evenimentelor la nivel național va debuta cu Brașov, iar apoi va continua, până la finele anului, cu Timișoara, Sibiu, Iași și Constanța.

Evenimentele TOTUL DESPRE MAME, desfășurate până acum în București, s-au bucurat de mult interes din partea părinților. Atât conferințele naționale – susținute de speakeri și autori de renume mondial, precum Michael Thompson, Alfie Kohn și Jack Newman – cât și evenimentele periodice cu cei mai îndrăgiți specialiști de parenting din România (Serile TOTUL DESPRE MAME și Ateliere cu mămici) sunt o sursă valoroasă de informare și educare, un prilej de neratat pentru părinții preocupați de calitatea vieții și a relației pe care o dezvoltă cu copiii lor.

logo TDM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s