Gașca Zurli cu veselie în toată țara


Despre trupa veselă Zurli am scris până acum de nenumărate ori. Știți că hunii sunt mari fani, au văzut toate spectacolele lor în urmă cu niște ani deja. Azi scriu cu plăcere din nou despre ei și mă bucur într-un fel de bucuria lor și de succesul tot mai mare pe care-l au: un turneu național cu răsunet!

De azi, gașca veselă Zurli pornește din nou prin țară, în turneul național intitulat „Întâmplări din lumea poveștilor”. “Turneul începe în Ardeal, primul oraș este Zalău, pe 9 martie. Microbuzul Zurli se îndreaptă apoi spre Cluj Napoca – 10 martie, Brașov- 11 martie și Sibiu- 12 Martie. A doua săptămână Gașca se mută în Moldova: Suceava – 17 martie, Bacău – 18 martie, Buzău – 19 martie.  Ajungem apoi în câteva orașe din sud: Pitești – 20 martie, Craiova – 23. Ne întoarcem în vârful țării – Satu Mare 24 martie, Baia Mare 25 și Târgu Mureș 26 martie. Sfârșitul lunii  ne prinde în vestul țării: Timișoara 30, Arad 31 și, nu e nicio păcăleală, pe 1 aprilie suntem la Oradea. Încercăm să acoperim țara cât mai bine și să dăm posibilitatea părinților să se deplaseze cu copiii din orașele mai mici în care noi din păcate, din motive de costuri, nu putem ajunge”, a declarat Mirela Retegan, fondatoarea Zurli.

Noul spectacol cu care trupa va colinta toată țara îi învață pe copii cât de important e să faci treabă în echipă, le arată celor mici că e important să câștigi, dar e foarte important și cum știi să pierzi, piticii află că nu toți sunt pe locul întâi și că lucrurile se fac cu bucurie. Este un spectacol despre prietenie, dar și unul în care părinții învață trucuri noi pe care le pot folosi ca să obțină mai ușor participarea copiilor lor la diverse activități. O oră cu Gașca Zurli e magică, e cea mai veselă variantă pe care copiii și părinții o pot petrece împreună.

Gasca Zurli cucereste Romania

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s