Putem să ajutăm din nou?


Întrebarea e retorică, desigur. Ea vine doar să deschidă o nouă prezentare, a unui băiețel pe nume Efrem, care are nevoie de ajutor.

Efrem are 3 ani și este internat la Fundeni, cu un diagnostic crunt: leucemie acuta limfoblastica. Când credeți că aveți probleme, puneți-vă în papucii lui. Sau ai părinților lui. Mai multe cuvinte sunt de prisos, cred. Vă las cu datele de cont mai jos, pentru donații, și cu un anunț care sper să vă atragă atenția: este vorba despre expoziția de pictură cu opere realizate de copii, pe numele „Din dragoste pentru Efrem”. Fondurile strânse din vânzarea tablourilor vor fi donate lui Efrim. Vernisajul va avea loc la Galeria Romniceanu, din Str. Dr. Grigore Romniceanu nr 27, sâmbătă, 14 februarie 2015, începând cu ora 18.00. Cum spuneam, vă las contul mai jos, dar în cazul în care nu vreți să faceți pur și simplu doar o donație, puteți cumpăra o pictură, ieșită din mânuțe mici de copil, pentru un alt copil.

RO43 RZBR 0000 0600 1739 3950 – RON

RO64 RZBR 0000 0600 1739 3960 – Euro

Deschise pe numele: Balan Ioan Constantin

Raiffeisen Bank, Agentia Calea Mosilor

Puteți găsi mai multe detalii pe pagina lui de Facebook (inclusiv actele medicale), pe blogul lui sau la Bogdana, care a scris (și) despre expoziția cu scop caritabil despre care vă povesteam mai sus.

galerie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s