Un cămin mai călduros


S-a întâmplat pe 29 septembrie 2014 la SOS Satul Copiilor Cisnădie, când Vaillant Group România a donat 25 de sisteme de încălzire către SOS Satele Copiilor, mai exact către SOS Satul Copiilor Cisnădie și SOS Comunitatea de Tineri Sibiu. Donația constă în sisteme de încălzire moderne și eficiente (centrale termice și sisteme solare, formate din panouri solare și boilere). Adică apă caldă și căldură pentru aproximativ 80 de copii și tineri.

Evenimentul de inaugurare a sistemelor de încălzire a avut loc pe 29.09, la SOS Satul Copiilor Cisnădie, având ca temă căldura, sub diverse forme. Astfel, copiii au pictat panouri alături de Magic Hands Studio și au participat la experimente științifico-trăsnite derulate de Fun Science, învâțând, totodată, despre importanța consumului responsabil de resurse. La finalul evenimentului, au avut o surpriză: un concert special, susținut de Sore, cunoscută și îndrăgită de copii și adolescenți pentru prestația ei în trupa LaLa Band.

Eveniment Vaillant Group Romania_SOS Satul Copiilor CIsnadie_Atelier de pictura

Ce să zic, tot e mai bine decât nimic, de asta am și decis să scriu despre asta. Sper să nu fie doar un zvâc. Ba chiar aștept cu interes următoarele inițiative, pentru că: „Proiectul face parte din parteneriatul global pe termen lung între Vaillant Group și SOS Satele Copiilor Internațional.”

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România a fost înfiinţată în anul 1990. Asociaţia implementează trei programe la nivel naţional în Bucureşti, Sibiu şi Bacău, oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS) și servicii de consiliere (Programe de Întărire a Familiei). În acest moment, peste 1.000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociaţiei SOS Satele Copiilor România. Până în prezent peste 15.000 de copii au interacţionat cu unul dintre programele SOS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s