SciK!DS Festivalul Stiintei, la a doua editie


Se intampla pe 27 si 28 septembrie, la Mall Promenada. Ce se intampla? Un eveniment educativ si distractiv in egala masura, care prezinta stiinta pe intelesul tuturor si mai ales pe intelesul copiilor! Sau cel putin asta ne promit organizatorii. 🙂

Asadar, va invit cu mic cu mare, parinti, bunici, catei si pisici, dar mai ales copii pasionati de stiinta si tehnologie, la Mall Promenada, la nivelul -1, in intervalul orar 12.00 – 20.00, pentru evenimentul de stiinta educativa SciK!DS Festivalul Stiintei, pe 27 si 28 septembrie.

Ce se intampla acolo?

O multime de experimente distractive cu Fun Science, pe intelesul copiilor, spectacole, jocuri cu obiecte stiintifice interactive si competitii de roboti. In cadrul festivalului, participantii sunt invitati sa contribuie la show-ul experiment ,,Puterea portocalelor” in care 4.000 de portocale vor genera energie electrica. Evenimentul este sustinut de Da Vinci Learning, televiziunea educationala pentru intreaga familie.

SciK!DS Festivalul Stiintei se afla la cea de-a doua editie si reprezinta o initiativă a Asociatiei faSCInation impreuna cu Fun Science Romania, prezentata intr-un eveniment UPC Romania.

Activitatile se vor desfasura in fiecare zi in intervalul 12.00 – 20.00. Intrarea este libera.

Pentru mai multe detalii, accesati site-urile http://www.scikids.ro, http://www.suntpe.ro si paginile de Facebook SciK!DS Romania si Promenada.

SciK!DS Festivalul Stiintei 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s