Despre Mindsight, pe 27 septembrie


Au mai ramas 3 zile pana la conferinta Dr. Dan Siegel in Romania. Evenimentul va avea loc pe 27 septembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, incepand cu ora 10.00.

V-as spune ca vom vorbi despre Mindsight peste doar 3 zile. Dar adevarul este ca vom vorbi despre Mindsight si multe altele peste doar 3 zile. Sa lasam loc suspansului, si sa ne oprim astazi doar asupra acestui termen, extrem de relevant si elocvent pentru activitatea lui Dan Siegel.

Mindsight, sau “lentila mintii” este un termen care ii apartine in exclusivitate lui Dan Siegel si folosit pentru a descrie capacitatea general umana de a percepe propria minte si mintea celorlalti. E o lupa de mare putere, care ne ajuta sa ne intelegem viata interioara mai bine, sa ne integram creierul si sa ne imbunatatim relatiile cu ceilalti. Mai mult decat atat, as spune ca termenul de Mindsight defineste intreaga activitate a lui Dan Siegel, avand la activ numeroase carti in jurul acestei teorii, ba chiar si un institut care face cercetari constante in acest sens. Prin intermediul Institutului „Mindsight”, doctorul Siegel ofera metode stiintifice de intelegere a dezvoltarii umane. Institutul este organizatia care a pus bazele neurobiologiei interpersonale si continua sa fie o sursa importanta de informatii in acest domeniu. Aici se fac legaturi intre descoperirile stiintifice, practica din clinica, educatie, arta si filozofie si este un centru educational prin intermediul caruia fiecare dintre aceste domenii ale cunoasterii si practicii isi poate imbogati eforturile individuale.

Puteti afla mai multe despre Mindsight chiar de la Dr. Dan Siegel, sambata 27 septembrie. Click, aici pentru detalii de inscriere.

dr siegel

Advertisements

One thought on “Despre Mindsight, pe 27 septembrie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s