Am o casuta mica


Suna cunoscut 🙂 ? Am aflat cu drag de turneul celor de la Zurli si pentru ca ii iubim atat de tare, stiti ca avem o bogata experienta impreuna, vi-i recomand si voua! Astazi, detalii despre spectacolele din Cluj si Brasov!

30 septembrie, Brasov

Spectacolul este organizat cu sprijinul Centrului Cultural Reduta, din Brasov, si va avea loc pe 30 septembrie, incepand cu ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta, Sala Reduta (Strada Apollonia Hirscher, nr. 8). Biletele, 25lei/pers, se pot achizitiona de la Centrul Cultural Reduta, cu mentiunea ca parintele care iti tine copilul in brate, va plati un singur loc.

Afis-Brasov

1 octombrie, Cluj

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Continua, in parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor. Asadar pe 1 octombrie, incepand de la ora 18.00, cei mici, dar si cei mari, vor avea parte de jocuri special pregatite pentru a invata parintii si copiii sa petreaca timp frumos si de calitate impreuna.

Biletele se pot achizitiona de la Casa de Cultura a Studentilor, Magazinul de jucarii Boribon  str Bolyai nr. 4 (in curte) sau Iulius Mall, standul Ticket Event (langa centrul info). Pretul unui bilet este de 25 lei/pers. Mai multe informaţii despre spectacol si despre posibilitatile de implicare, pot fi accesate la http://unparintemaibun.ro/zurli-clujnapoca/ si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Un parinte mai bun.

Afis-Cluj

Ce spun organizatorii

Spectacolele fac parte din turneul national pe care Gasca Zurli l-a pregatit pentru toti copiii din tara. Povestea turneului național va fi o poveste magica pe tntelesul copiilor, dar și pe gustul parintilor: simpatica, vesela, cu mesaj, educativa si interactiva. Sapte personaje de care copiii se vor indragosti pentru totdeauna J vor prezenta un scenariu original, cu costume spectaculoase, muzica și orchestratie moderna! Vor transforma o ora din viata celor mici si mari in cea mai interesanta aventura!

Detalii despre intregul turneu aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s