Unde mai fugim de acasa


Noi am fugit weekend-ul trecut pe Valea Iazurilor. Nu in cadrul complexului turistic pe care-l vedeti in link-ul de mai sus, ci pe una dintre baltile de peste, separata cumva de complex. Am vrut rustic, la casute si la peste, sa vad si reactia hunilor pentru iesirile in natura care se preconizeaza.

Reactia a fost cea asteptata: au carait si au marait la inceputul ambelor zile. Sambata dimineata, cand au realizat ca vom dormi acolo (desi le spusesem inca de la inceput) si duminica dimineata, cand au realizat ca nu plecam imediat ce ne-am trezit. Greu fara tablete si laptop 2 zile. Le-a placut insa in rest, dovada ca nu si-au dat seama cand a trecut timpul, sambata adormind injur de ora 23.00, ora destul de tarzie pentru ei.

???????????????????????????????Va recomand locul cu drag, si pentru pescari, si pentru amatorii de soare din plin, si pentru familiile cu copii. Conditiile sunt excelente, preturile decente, daca aveti parte de vreme buna prindeti si peste, toate bune si frumoase. Atentie, va recomand sa dormiti la casute ca sa va simtiti in natura, hotel cu piscina gasiti si in Bucuresti, si la fel ca si aici, piscina respectiva nu are peste. Pentru rezervari si alte detalii puteti suna la: 0760 664 400.

Cateva poze aici.

 

Advertisements

One thought on “Unde mai fugim de acasa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s