Cum sa recunoastem anxietatea copiilor nostri


O foarte buna intrebare, cu multe raspunsuri, pe care le asteapta nerabdatori cei mai multi dintre parinti. Un prim pas este sa o recunoastem, sa stim ca ea exista. Ca si cu boala, cea care nu se vede. In momentul in care o constientizezi si o admiti, ai facut deja primul pas spre vindecare.

Mai mult decat atat, pentru a recunoaste anxietatea, trebuie sa stii ce este ea. Manifestarile sunt diferite de la un copil la altul, dar exista caracteristici comune.

Si foarte important, sa intelegi ca anxietatea nu este o boala. Nu este ceva iesit din comun. Nu este contagioasa. Anxietatea nu este o rusine! Cei mai multi dintre copiii nostri sufera de anxietate, fie ca ne place sau nu, fie ca n-am facut (sau nu realizam ca am facut) ceva care sa duca la asta.

Mai multe despre anxietatea copiilor nostri, puteti afla daca veniti pe 9 august la workshop-ul pentru parinti organizat de WAHM. Evenimentul isi propune sa vorbeasca despre ingrijorarea copiiilor nostri, avand ca focus parintii (in special mamele) care lucreaza de acasa, alaturi de cei mici.

Organizatorice

Data 9 august, ora 11.00

Centrul WAHM – Calea Calarasi, nr 177, bl. 45, et.7, ap 19

Durata workshop: 1h

Grup format din max. 12 participanti

Inscrieri pe contact@wahm.ro

Workshop organizat de Asociatia Work At Home Moms si de Sofia Manuela Nicolae, psiholog clinician specialist si psihoterapeut in supervizare.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

anxietatea celor mici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s