Autorul bestseller-ului Parenting necondiționat revine în România!


Primul comunicat de presa pe care-l preiau aproape in totalitate :).

Capture alfie

Alfie Kohn, unul dintre cei mai revoluţionari speakeri internaţionali pe teme de parenting şi educaţie, autorul bestseller-ului Parenting neconditionat, vine, la cererea publicului, pentru a doua oară la București, pe 22 noiembrie 2014, pentru a susține o noua serie de conferințe!

Kohn este autorul a 14 cărţi de parenting traduse și apreciate în lumea întreagă. În România, Editura Multi Media Est Publishing a publicat anul trecut Parenting neconditionat, volum care a devenit în scurt timp bestseller, schimbând mentalitățile multor părinți preocupați de creșterea conștientă a copiilor lor. Sintagma “parenting necondiționat” definește, în viziunea sociologului american, acel stil de educație în care părinții nu pedepsesc comportamentul greșit al copilului și nu oferă recompense pentru buna purtare, oferind, în schimb, iubire necondiționată și permițând copiilor să facă propriile alegeri.

Cu ocazia Conferinței “PARENTING NECONDIȚIONAT cu Alfie Kohn” de anul acesta, Multi Media Est Publishing va lansa și “Pedepsit de recompense” (“Punished by Rewards”), volum cu care Alfie Kohn s-a consacrat la nivel mondial.

Conferința – organizata de TOTUL DESPRE MAME și Monica Reu, trainer de comunicare non-violentă – cuprinde două module: “Dincolo de disciplina  convențională (partea 1): Ce e în neregulă cu pedepsele sau recompensele” și “Dincolo de disciplina convențională (partea a 2-a): De la condiționări și amenințări la cooperare și înțelegere.”

Nu încape dubiu că, anul trecut la Bucureşti, Alfie Kohn a zguduit din temelii multe convingeri depăşite şi dăunătoare legate de educaţie. Şi azi la cursurile mele vin părinţi care îmi mărturisesc impactul transformator pe care l-a avut asupra lor discursul lui: o invitaţie radicală la conştientizarea efectelor pe termen lung ale abordărilor noastre parentale, un mesaj bazat pe studii ştiinţifice riguroase, o chemare la empatie şi iubire. Şi toate astea livrate cu o energie şi un simţ al umorului cum rar mi-a fost dat să văd”, a declarat

Monica Reu, președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă.

Savuroasele Conferințe ale lui Alfie Kohn, organizate la cererea comunității TOTUL DESPRE MAME, se adresează părinților și pedagogilor care nu cred în manipularea comportamentului copiilor și doresc să descopere ce se află dincolo de disciplina convențională. “Fiți alături de noi la Conferințele lui Alfie Kohn de pe 22 noiembrie! Veți pleca inspirați, cu dorința de vă privi copiii în ochi cu încredere, sinceritate și onestitate. Vă veți redescoperi puterea de a iubi oamenii din jurul vostru pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce fac. Nu uitați: dragostea necondiționată este cel mai mare cadou pe care i-l puteți face copilului vostru!“, a spus Despina Bădescu, redactor-șef al www.totuldespremame.ro.

Înscrierile timpurii la Conferințele lui Alfie Kohn se pot face accesând site-ul www.totuldespremame.ro/evenimente.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s