6 iulie: un nou eveniment marca WAHM


Duminica, 6 iulie, va avea loc un nou eveniment WAHM, este vorba despre Atelierul Work at Home Team, cu Livia Caciuloiu Minea, psiholog fondator. Evenimentul marcheaza de fapt o serie de intalnriri, in total 8 la numar, prima dintre ele avand loc pe 6 iulie, intre 10.00 – 12.00, la centrul WAHM.

atelier work at home team_livia caciuloiu mineaDetalii si inscrieri la contact@wahm.ro, iar daca vreti sa stiti mai multe despre Livia Caciuloiu Minea, accesati: www.psihomedeor.ro

Ce spun organizatorii

Evenimentul este destinat mamelor care lucreaza de acasa si isi propune sa imbunatateasca sis a usureze munca lor, in timp ce si cei mici se afla in preajma.

Pentru ca lucrezi de acasa este important sa ai un spatiu si un timp anume stabilit pentru a-ti desfasura activitatile. Insa ce faci atunci cand cel mic iti solicita atentia si din dorinta de a te ajuta iti da planurile peste cap? La seria de ateliere Work at Home Team vei afla cum, prin joc si dramatizare, poti exersa jocuri care sa va ajute, pe tine pe copilul tau, sa comunicati din ce in ce mai bine! Vom folosi exercitii care sa catalizeze exprimarea emotionala spontana, empatia, jocurile de rol si artterapia in scopul realizarii de proiecte in grup si antrenarii spiritului de echipa.

Pentru buna desfasurare a intalnirii, grupul va fi format din cate 5 mame si copiii lor cu varste cuprinse intre 3-5 si 5-7 ani. Intalnirile dureaza 120 de minute si se desfasoara o data la 2 saptamani.

Intalnirile 1 si 2: Incurajam si exersam autocontrolul prin jocuri distractive.

Intalnirile 3 si 4: Dezvoltam empatia prin jocuri de rol.

Intalnirile 5 si 6: Negociem si invatam despre responsabilitate.

Intalnirile 7 si 8: Exersam lucrul in echipa prin provocari amuzante.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s