Educatia este hrana mintii


Se-ntampla sa intalnesti in viata persoane potrivite. Potrivite pentru tine, cel de atunci, si pentru momentul din viata ta. Cam asa s-a intamplat joia trecuta, cand am participat la un eveniment/Brunch Pro educatie. Si nu stiu cum se face, dar intalnesc tot soiul de oameni potriviti pentru mine in ultima vreme…

Gabriela Maalouf, fondatoarea Pro Education Academy, este unul dintre acesti oameni. Asociatia Pro Education este un proiect ce are in vedere atat dezvoltarea profesionala, cat si cea personala. Adica exact momentul potrivit pentru mine :). Gabriela coordoneaza colectivul implicat in misiunea de invatamant si se straduieste sa aiba un impact semnificativ in dezvoltarea carierei, cresterea abilitatilor profesionale, corectitudinii si responsabilitatii. Si m-a convins. Cred ca oamenii sufiecient de determinti ca sa reuseasca in viata ii pot ajuta pe altii sa-si implineasca diferite scopuri, sa-si atinga diferite obiective. Pentru mine, urmatorul obiectiv in stransa legatura cu Gabriela si Asociatia Pro Education vor fi niste cursuri de Public Speaking. Cel putin :). Mai jos cate ceva despre Pro Education, in speranta ca voi reusi cel putin sa va starnesc curiozitatea:

Obiectivele principale ale Asociatiei:

  • Cresterea abilitatilor profesionale;
  • Promovarea, in mod activ, a principiilor educatiei non-formale, a corectitudinii si a responsabilitatii;
  • Pregatirea participantilor pentru atingerea punctului culminant in dezvoltarea propriei cariere si, nu in ultimul rand, a propriei individualitati.

Cursurile Pro Education:

  • Curs de consilier pentru dezvoltare profesionala
  • Curs de parenting personalizat
  • Curs de public speaking
  • Curs de limba romana pentru straini
  • Cursuri de formator
  • Cursuri de limba araba
  • Cursuri de limba engleza

Veti spune, poate, asa si? Inca unii care fac cursuri de dezvoltare perofesionala si personala. So what? Ei bine da, inca unii, dar pe ei i-am vazut live si m-au convins, n-as fi indraznit sa fac o recomandare in necunostinta de cauza.

Asadar, daca sunteti in cauzatarea unor workshops de dezvoltare profesionala, personala sau chiar a unor noi insights in Parenting, Asociatia Pro Education poate fi solutia. Mai jos datele de contact:

www.formare-acreditata.ro

office@formare-acreditata.ro

0722 777 257

Brunch pro educatie cu Gabriela Maalouf 2Brunch pro educatie cu Gabriela Maalouf 4

PS: Nu in ultimul rand mi-a facut placere sa le cunosc pe Elena Gorun, Presedinta Asociatiei Work at Home Moms, si pe Elena Platon, manager Beautyfood, doua exemple clare ca reorientarea profesionala nu e doar un mit.

 

Advertisements

One thought on “Educatia este hrana mintii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s