Multiparty – intalnirea anuala a multipletilor din Romania


VIZUAL-SITE-2Astazi va atrag atentia asupra unui eveniment deosebit, si unicat as spune, cel putin in Bucuresti, din cate stiu eu: o intalnire, dar ce spun eu, o mega intalnire, a multipletilor!!

Asociatia Unu si Unu, Micolino si Clubul mamicilor de gemeni/tripleti organizeaza Multiparty – prima intalnire a multipletilor din Romania, la nivel national. In capitala, evenimentul va fi organizat pe 31 mai, orele 18-21, in Parcul Lumea copiilor (Sector 4), la Foisorul Fanfarei si va reuni peste 60 de familii cu gemeni sau tripleti. Punctul de intalnire este intrarea principala, langa Palatul copiilor, la fantana.

Intalniri similare vor avea loc simultan in orase precum: Timisoara, Satu-Mare, Brasov, Iasi, Braila, Sibiu, Galati, Constanta, Cluj si Medias si vor reuni, alaturi de cele din Bucuresti, peste 200 de familii care au gemeni sau tripleti si care si-au exprimat in mod democratic votul privind data si locul de intalnire.

Multiparty – intalnirea anuala a multipletilor din Romania este un eveniment la nivel national ce isi propune sa faca mai vizibila aceasta comunitate si va deschide seria intalnirilor tematice, anuale cu multipletii din Romania. Parintii cu multipleti sunt dornici de socializare, de initiative sociale si caritabile. De asemenea, doresc sa-si impartaseasca experienta si sa se sustina si in realitate nu doar in mediul virtual, unde exista deja comunitati de acest gen.

Abia astept sa vad ce o sa iasa, sigur va fi ceva nemaipomenit, mai ales din punct de vedere vizual. Sper sa nu speriem lumea prea rau :).

Mai multe detalii aici, pe site-ul asociatiei, sau pe pagina de Facebook a celor de la Micolino.

Advertisements

2 thoughts on “Multiparty – intalnirea anuala a multipletilor din Romania

  1. Buna,
    Am vrea sa venim si noi (mama, tata si 2 baieti gemeni de 1.5 ani)… Ar trebui sa ne inscriem undeva sau este participare libera?
    Multumesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s