Tetra Pak a lansat competitia nationala cu premii „Tinutul laptelui”


Tetra Pak, lider in industria procesarii si ambalarii alimentelor, anunta lansarea competitiei nationale „Tinutul laptelui”. Competitia se adreseaza elevilor din clasele 0-VIII si consta intr-un joc online educativ despre felul in care este produs si ambalat laptele scolar si despre reciclarea cutiilor de lapte dupa folosire.

Tetra Pak continua si in acest an eforturile de promovare a alimentatiei echilibrate si a beneficiilor consumului de lapte la copiii, prin campania educationala <Laptele, aliatul cresterii echilibrate a copiilor prescolari si scolari>. Ii invitam pe copii sa participe la aceasta competitie cu premii, sa descopere lucruri noi despre lapte si despre protectia mediului. Ne dorim sa contribuim la cresterea nivelului de informare a parintilor si cadrelor didactice despre necesarul nutritional al copiilor si despre felul in care bunele obiceiuri alimentare sunt formate si incurajate in familie si la scoala”, declara Cristina Dumitru, Communications Manager SEE, Tetra Pak South Eastern Europe.

Noul site www.laptescolar.ro si jocul Tinutul laptelui ii invata pe copii despre beneficiile consumului de lapte, modalitatea de producere si ambalare a laptelui scolar si importanta reciclarii cutiilor goale de lapte. Cadrele didactice si parintii afla informatii despre beneficiile laptelui, precum si despre motivele pentru care la nivel international si european sunt derulate programe de distribuire a laptelui in scoli.

Despre concurs

Concursul se adreseaza elevilor din clasele 0-VIII apartinand oricarei institutii de invatamant recunoscuta oficial (de stat sau privata), cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania. In urma clasamentului final, primii 20 de finalisti validati vor castiga cate un tichet de cumparaturi online in valoare de 400 de lei.

In acest an, competitia nationala „Tinutul laptelui” initiata de Tetra Pak este sustinuta de companiile Albalact, Lactalis si Simultan.

Regulamentul competitiei este disponibil pe site www.laptescolar.ro

Despre campanie

Campania “Laptele, aliatul cresterii echilibrate a copiilor prescolari si scolari” (www.laptescolar.ro) initiata de Tetra Pak face parte din programul strategic de promovare a consumului de lapte ambalat in randul copiilor prescolari si scolari, ca parte a unei alimentatii echilibrate, venind in completarea eforturilor facute in cadrul programului european „Lapte in scoli” si in cadrul unor initiative ale Organizatiei Natiunilor Unite, Food and Agriculture Organization (UN-FAO).

Comunicat de presa

Despre campania “Laptele, aliatul cresterii echilibrate a copiilor prescolari si scolari” mai puteti gasi cateva articole la mine pe blog:

Laptele, cea mai buna bautura energizanta pentru copii

Ce alimente trebuie sa manance copiii nostri

Experiment

Mai este la moda sa bem lapte?

Poster fara parteneri

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s