Un barbat vorbeste despre alaptare


Pare ciudat si absurd? Pare nefiresc si ne-la-locul-lui? Poate pentru unii. Mie imi suna cel putin interesant. O data ca nu vorbim chiar de orice barbat, (dr. Jack Newmann are o experienta bogata in domeniu, ce incepe cu vreo 10 ani si mai bine inainte sa ma nasc eu), si apoi ca subiectul atat de sensibil al alaptarii este atat de important, incat nici nu mai conteaza exact cine sustine cauza. Cine vine sa ajute si sa ofere suport, fie el si doar informational. Fie si numai pentru asta si tot as merge la acest eveniment. Si desigur, ca sa inteleg cum poate un barbat sa vorbeasca despre alaptare. Despre dr. Jack Newmann puteti citi mai multe aici.

“Alaptarea pe intelesul tuturor”, un nou eveniment marca Totul despre Mame, are loc pe 8-10 mai la Bucuresti. Programul pe larg se afla aici, iar pentru inscriere sau orice alte informatii puteti scrie pe contact@totuldespremame.ro

banner alaptare

Am mai spus-o, constat cu placuta surprindere ca evenimentele de parenting sunt in crestere la noi in tara. As fi vrut sa fie asa si cand am nascut eu, desi asta nu e neaparat o scuza pentru ne-destuparea si ignoranta mea de atunci. Poate insa ar fi fost mai usor. Nu cred ca astfel de evenimente sunt bani aruncati pe fereastra. As merge la toate, daca as avea timp. Pentru ca din orice experienta poti invata ceva nou si chiar daca acest ceva poate nu e mare lucru la o prima vedere, poate fi de o importanta imensa pentru copiii nostri. Si sa ridice piatra cel care nu vrea tot ce-i mai bun pentru copilul sau.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s