Let’s talk about sex!


460488271

Un eveniment marca Parinti Autentici pe care vi-l recomand si la care o sa incerc si eu sa ajung. Cu o tema pe cat de interesanta, pe atat de controversata: Educatia sexuala la copii. Moama, un titlu bomba, 3 cuvinte concepte atat de mult discutate! Adica despre cum, cand, unde si de ce se-ntampla ca ai nostri copii sa faca sex si cum le explicam asta, dinainte, astfel incat sa se intample cum, cand, unde si de ce cum trebuie. Si mai ales, cum sa ne explicam noua toate astea, din perspectiva parintelui.

Noi ne-am lovit rar spre deloc de asta pana acum cu hunii. Cel mult au fost curiosi sa stie despre diferentele dintre baieti si fete si despre cum au aparut bebelusii. Lucruri pe care le-am rezolvat destul de simplu si de clar, multumitor pentru ei pentru moment: cu ajutorul unei carti despre corpul uman. Nu le-am explicat exact cum au ajuns ei in burta mamei, dar stiu clar ca doar femeile nasc copii, dar ca fara barbati, femeile nu pot face copii. O sa vina insa si momente mai complicate, asadar, asa cum imi place mie, as vrea sa ma pregatesc din timp.

Despre eveniment

Va avea loc pe 23 martie, avand-o ca invitata pe Mirela Horumba, psiholog. Inscrierile se fac aici, biletul pentru 1 persoana este intre 50 si 70 lei, in functie de momentul platii, existand evident si reduceri pentru 2 sau mai multe persoane. Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

eveniment parinti autentici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s