In atentia viitoarelor mamici


Si nu numai :).

N-am mai scris de foarte multa vreme un articol destinat viitoarelor mamici. Sau ma rog, primordial pentru ele. Un articol despre sanatate, mai tehnic, sa spunem. Altfel, cred ca toate experientele noastre sunt destinate (si) viitoarelor mamici.

O sa va povestesc astazi despre Ferlidona, o noua gama dedicata femeii, care include printre produsele sale teste diagnostic si acid folic cu vitamine. Ferlidona, de la Actavis, sau dispozitive medicale si suplimente alimentare care vin in ajutorul femeilor care doresc sa depisteze la timp aparitia unor afectiuni in sfera genitala si a celor care planifica mai curand sau mai tarziu o sarcina.

Stim, macar in teorie sau din auzite, ca o sarcina presupune mai multe etape. Pentru fiecare dintre acestea, Ferlidona pune la dispozitie cate un produs. Citez din comunicatul de presa, cate ceva despre produsele din gama Ferlidona:

Ferlidona Test de ovulație determină ovulaţia într-un singur pas, prin măsurarea nivelului urinar al hormonului luteinizant. Testul indică cele mai favorabile două zile pentru concepţie, cu exactitate de 99%, dovedită în studii clinice.

Apoi este indicat Ferlidona Test de sarcină, un dispozitiv medical tip stilou, necesar pentru detectarea precoce a sarcinii, în maxim 5 minute de la efectuarea testului. Acest test depistează prezenţa gonadotropinei corionice specifică sarcinii chiar şi la valori foarte mici ale acesteia (20mUI/ml), cu o exactitate >99%.

Ferlidona Acid folic cu vitamine reprezintă o necesitate nutriţională pentru femeile care doresc să rămână sau sunt însărcinate, precum şi pentru femeile care alăptează. Preparatul conţine acid folic, betacaroten (precursor al vitaminei A), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotină, niacină, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod şi nu conţine gluten sau lactoză.

Ferlidona Test pentru infecţiile tractului urinar asigură o identificare calitativă a unei posibile infecţii urinare prin detectarea în urină a prezenţei proteinelor, nitriţilor şi leucocitelor. Rezultatele testării au demonstrat un diagnostic cu sensibilitate şi specificitate de 100%.

Ferlidona Test pentru pH vaginal este un dispozitiv medical de diagnosticare, care măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.”

Bine de stiut, nu-i asa?

1-41

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s