Movie experience: Walking with dinosaurs


Prima experienta a hunilor la cinema din 2014. Promitatoare, chiar daca nu la fel ca ultima din 2013. E un film destul de bine realizat, in materie de efecte speciale, ceea ce i-a tinut pe huni pe scaune o ora si jumatate. Pe alocuri insa s-au plictisit, desi dublat, mi s-a parut ca n-au inteles exact toata povestea din spate.

Mi-a placut partea amuzanta a povestii unui Triceraptos, lejera, ca pentru copii de 10-13 ani, dar si partea de documentar, de exemplu, pentru fiecare specie in parte primeai la pachet si explicatii (nume, specie, cum se hraneste, dimensiuni etc). Ce nu mi-a placut a fost ca, in incercarea de a explica notiunile cat mai detaliat si pe intelesul celor mici, au aparut in poveste specii noi, ca Gorgozaurul… un fel de minciunica simpatica, la care nu aderez, cu atat mai mult cu cat in cazul de fata, specia numita in film Gorgozaur a existat candva, nimeni altul decat faimosul Tyrannosaurus rex. 

walking-with-dinosaurs-pstr02

Una peste alta, hunilor le-a placut, mie si mai mult, se vede treaba ca am avut o copilarie lipsita de notiunile elementare legate de dinozauri. 🙂

Next: RIO2.

Sursa foto: aici.

 


Advertisements

One thought on “Movie experience: Walking with dinosaurs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s