New: Jumbo store


Sentimentul de dependenta al oricarui real shopper este indeosebi amplificat in perioada sarbatorilor de Craciun. Daca la profilul acestui shopper adaugam faptul ca este mama si ca azi a ajuns in Raiul jucariilor si al produselor pentru copii, well… cred ca va imaginati ca am avut o dimineata excelenta. 🙂

Am fost la Jumbo Store proaspat deschis (undeva pe la inceputul lui noiembrie), unde gasesti absolut de toate. Designed ca un magazin de jucarii, poti gasi acolo si lucruri pentru pets (catei, pesti), articole sportive (biciclete, sanii, placi de snowboard), cosmetice (pana in cele mai mici detalii, gen pile de unghii sau clestisori de par), articole pentru casa (de la vesela pana la cutii pentru depozitare), haine pentru copii (cam pana in maximum 4 ani, as zice), articole pentru bricolaj (cartoane, lipici, decoratiuni) si lista ar putea continua cu mobilier camera copii (masute/scaunele din plastic) sau carti pentru copii (de colorat, de citit etc).

Si, evident, jucarii. Muuulte, felurite, frumoase, pentru toate varstele si toate gusturile. Evident, impartite pe categorii si raioane, de mi-era mai mare dragul sa alerg printre ele. Ba eram in coltul roz, ba in cel albastru, ba in cel rosu/alb/verde cu decoratiuni de Craciun.

Motivul vizitei mele a fost Acela de a aproviziona spiridusii, care vor sosi la noi incepand cu dimineata lui 1 decembrie, deci foarte curand. Mai jos, o mica parte din surprizele acestora. Singurul lucru de care imi pare rau este ca n-am ajuns mai intai la banca, sa schimb cardul expirat. Sau poate e mai bine, totusi, ispita a fost maaare. 🙂

DSC_4563

Ce mai vroiam sa spun? Ah, da, e urias! Se intinde pe 46.000 mp, e mai mare decat multe supermarketuri din zona. Cu toate astea, e foarte bine organizat, nu te poti pierde pe acolo. Chiar si un casca-gura ca mine a terminat cumparaturile in 40 de minute.

Cel mai important insa este raportul calitate-pret. Produsele au preturi incepand cu 1.99 lei, iar la un pret de aproximativ 15 lei, gaesti jucarii de calitate, plusuri mai mari decat unghia, care nu par a fi facaturi. Cele cumparate de mine au preturi unitare de 5.99 lei, 7.99 lei, 15.99 lei. Absolut accesibil si decent.

Unde este? La mama naibii. Asta e singurul lor dezavantaj. Ah, da, si poate faptul ca e doar unul in Bucuresti (inca unul s-a deschis recent la Timisoara), plus faptul ca nu au inca website si nu poti face cumparaturile online. Asta din urma nu conteaza atat de mult, zau ca merita o vizita la fata locului sa vedeti cu ochii vostri.

Sa zic si unde este, totusi: in zona Theodor Pallady, langa o serie de alte supermarketuri ca Auchan, Obi, Metro, Decathlon. Se ajunge cu metroul sau cu tramvaiul (19, 27, 40, 23). Eu voi deveni client fidel, pentru ca, lucky me, stau in zona. Cumparaturile mi le fac de regula la Auchan-ul de langa, deci… Program: luni-vineri, 10.00 – 21.00, sambata-duminica, 10.00 – 20.00.

De unde vine Jumbo? De la greci, este cel mai mare retailer de jucarii din Grecia si unul dintre cei mai mari din Europa.

Sursa foto: aici.

jumbo_56993000

Advertisements

3 thoughts on “New: Jumbo store

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s