Prescolarii


Sunt chiar ei, hunii mamei. Habar n-am cand au trecut de la desene aparent goale si fara sens, iesite din contur sau fara o forma pe care s-o inteleg, la jocuri de logica, asocieri si adunari. Dar iata ca s-a intamplat, usor, lejer, fara impunere, si pare sa le placa mult. In paralel cu pictatul, care nu mai iese din contur sau care este liber, dar si cu forme clare.

Avem aproape o luna de cand una din activitatile lor preferate este sa rezolve diverse exercitii. Cele de logica si de memorie le plac cel mai mult. Ba si cele de scriere, deocamdata la nivel de unit punctulete sau trasat linii. Edi pare mai atras de matematica, in timp ce Robi face niste asocieri uimitoare. Amandoi sunt fascinati de labirinturi, desi nu se descurca mai deloc fara ajutorul meu. Au ajuns sa faca aproximativ 10 fise intr-o tura, ceea ce mi se pare extrem de mult.

Avem cateva carti cu astfel de activitati, dar trebuie sa recunosc ca sufar la capitolul asta. Asadar, n-ar strica ceva ajutor. Raluca, in tine mi-e baza! 🙂

IMG-20131028-00123

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s