Aventura Parc, Butimanu


Un loc nou pe care l-am vizitat joi si pe care l-as adauga pe aceasta lista. Am pornit cumva cu stangul, cu gandul ca pretul mare (pentru noi, pachet family, a costat ‘doar’ 170 lei) nu justifica ce gasim acolo. Raman la acelasi statement si dupa, dar ma felicit totusi pentru initiative, pentru ca am schimbat putin atmosfera parcurilor bucurestene.

In plus, marea mea dorinta, gandul cu care am plecat spre aceasta locatie, a prins viata, si hunii s-au catarat pentru prima oada, in mod oficial, ancorati si asigurati in tot felul de echipamente.  Au facut-o fara sa fie impinsi de la spate, n-as fi vrut sa insist si sa capete cine stie ce frica de inaltime sau de altele, asa ca i-am lasat sa aleaga. Si eu ales, Robi a facut de 3 ori traseul galben pentru copii de 5 ani, iar Edi de 2 ori. Robert cu foarte mare precautie la inceput, Edi mai cu zel, fara sa se gandeasca prea mult. Am facut si eu traseul albastru, mediu ca dificultate pentru echilibru si am descoperit ca nu mai am pic de rezistenta fizica. Anul trecut am fost fara huni in Aventura Parc din Brasov si am facut 2 trasee cu mult mai grele fara sa zic nici ‘pis’, dupa doar 3 ore de somn si dupa o noapte pliina… de tequila si rock.

Partea faina a fost ca hunii au fost incantati si de restul zonelor din parc, asa incat am plecat de acolo in jur de 16.00, veniti de dimineata, cu putin inainte de ora 11.00. Hunii au jucat pentru prima oara: ping-pong, popice, golf. Ne-am dat si cu tiroliana pentru pici, si-am aflat cu uimire ca se pot tine si singuri (pana atunci, prin parcuri, ii tineam noi mereu). Ne-am mancat gustarea la iarba verde, sub racoarea padurii. A fost ok.

Ceea ce vreau sa punctez insa… este ca pe undeva, zicala “Pe afara e vopsit gardul, dar inauntru e leopardul.”, se aplica oarecum si in acest caz. Cum spuneam, pretul nu justifica investitia, veti remarca poate si din poze. Nu stiu exact cand a luat fiinta acest parc, insa nu i-ar strica un facelift. Zona de trasee de catarat este foarte ok, personalul la fel, in rest…. Putin in paragina, ca sa fiu draguta, pentru ca totusi ne-a placut acolo. Cel care a facut pozele de pe site a stiut cum sa le faca, realitatea difera ‘putin’. Cred ca daca l-ar face cu adevarat frumos, ar avea un real succes, chiar daca e la 40km de Bucuresti.

Urmatorul pas: Parc Aventura din Comana, am auzit ca-i fain pe acolo, daca aveti ceva de spus despre asta, acum e momentul.

Toate pozele aici.

???????????????????????????????

 

Advertisements

2 thoughts on “Aventura Parc, Butimanu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s