Conferintele lui Michael Thompson in Bucuresti


Un eveniment care se anunta promitator si la care va recomand sa mergeti, in aceeasi masura in care sper si eu sa reusesc sa ajung. Vor fi 2 zile pline, pe 21-22 septembrie 2013, avandu-l ca protagonist pe psihologul Michael Thompson, autorul best-seller-ului Raising Cain – Protecting the Emotional Lives of Boys, precum si al altor 8 carti ce si-au castigat deja renumele in domeniu.

Evenimentul va avea loc in parteneriat cu Totul despre Mame. Va puteti inscrie deja, iar daca o faceti pana pe 15 iulie, veti avea parte si de un discount. De asemenea, se acorda reducere daca va inscrieti la cel putin doua programe. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului, precum si pe site.

Mai multe despre eveniment, direct de la organizatori:

•     Prima conferinta nationala care are in prim plan viata sociala si emotionala a copiilor (fete si baieti): prieteniile, popularitatea, fenomenul de excludere si intimidare (bullying), agresivitatea

•     Prima conferinta din Romania care abordeaza relatia copilului cu scoala

•     Prima conferinta nationala care povesteste despre viata emotionala si nevoile baietilor, si cum relationam cu ei

•     Prima conferinta de la noi care reliefeaza rolul important al tatalui in viata emotionala a copiilor, cu un mic dejun special dedicat exclusiv taticilor!

Programul detaliat al evenimentului il gasiti aici.

Pentru eveniment, Editura Herald va publica doua din cartile de succes ale lui Michael Thompson, “Raising Cain – Protecting the Emotional Lives of Boys” si “Best Friends Worst Enemies – Understanding The Social Lives of Children”.

Partea interesanta este ca, daca doreste cineva sa se implice, in caliate de partener al evenimentului, acest lucru este posibil. Asadar, daca aveti clienti/partneri/cunostinte sau daca stiti pe cineva care ar putea fi interesat, o puteti contacta pe Otilia.

Spuneam ca sper sa ajung si eu. Nu promit insa, caci coincide cu ziua hunilor si cu vacanta noastra tarzie pe care nu vrem sa o ratam. Va tin la curent insa cu noutatile despre eveniment.

michael thomson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s