Eveniment Miko Kids


Miercuri, 6 martie, incepand cu ora 11.00, Mamica Urbana pune iar de-un eveniment. De data asta impreuna cu Miko Kids, “o dimineata tarzie de cantec joc si voie buna pentru copii.” Citez din invitatie:

“Vom incepe distractia cu 30 de minute de Learn with Music, un program special adus din Statele Unite ale Americii, care ofera, pentru prima data in Romania, sansa unui curs de limba engleza prin muzica, joc si miscare pentru parinti si copii. Vom canta impreuna cu Daisy si vom invata sa folosim instrumentele muzicale.

Pentru ca cei mici debordeaza de energie, dupa muzica, Andrei le va oferi 30 de minute de Gym pe saltele premiate international de catre WESCO. Vom avea exercitii de echilibru, de coordonare, de tonifiere si detensionare.

Incheiem dimineata cruda de martie cu Arts&Crafts. Tot 30 de minute. Violeta le va arata copiilor cum sa decoreze o poza de-a ta cu hartie creponata sau texturata, bilute, ate, autocolante, frunze, pene, boabe, seminte. Pentru asta, te rog nu uita sa aduci o poza in format A4.

La final, avem gustari sanatoase pentru copii, cafele vanilate pentru mame si multe cadouri surpriza, de la sponsori, pentru toata lumea.

Asa arata o dimineata Miko Kids pe care te invitam, cu sufletul deschis, sa o testezi si tu, impreuna cu copilul tau.”

Pentru confirmari: ana.nicolescu@mamicaurbana.ro

Noi din pacate nu putem ajunge, fiind in cursul saptamanii, dar sper ca pe viitor sa avem parte si o de intlanire in weekend.

Invitatie Miko KidsHarta Miko Kids

Advertisements

7 thoughts on “Eveniment Miko Kids

 1. Mi se pare aiurea ca se organizeaza astfel de evenimente si in timpul saptamanii si la ora 11 cand majoritatea copiilor sunt la gradinita. Parca-s facute doar pt mamele care au un singur copil, sub doi ani, si stau cu el acasa 😦

  • da, asta a fost si feedback-ul meu, ma rog, ceva mai soft 🙂 problema e si de costuri/spatiu presupun, e mai acceptabil in timpul saptamanii, insa nu stiu de cati participanti se pot bucura astfel…

  • Tocmai din motivul precizat de Laura ne-am văzut şi noi nevoite să spunem pas invitaţiei. Alexia e la creşă la ora aia, iar eu sunt la serviciu. Sâmbăta, de exemplu, e altă ciorbă de peşte. Oricum, e destul de greu să găseşti o zi şi o oră care să convină tuturor. De exemplu, pentru noi e ff greu să mergem undeva în intervalul 13-17, când Alexia doarme şi e absolut imposibil să te înşelegi cu ea dacă nu îşi face somnul de frumuseţe…

   • cred ca ar trebui facute 2 tipuri de eveniment,e pe grupe de varste si pe timing in concordanta… merci, cristina!

   • eu n-as putea nici daca as fi bolnava sa-mi iau liber in perioada asta, din pacate. dar sper sa reusesc sa ajung in weekend, mi-a soptit o pasarica ca o sa aiba loc si in weekend. 🙂
    merci de feedback!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s