Prima serbare


A fost luni. Prima serbare cu parintii, prima serbare de la gradinita, primele poezii, primele costume, primele emotii de un anumit fel… foarte mari oricum, din toate partile.

Cum au fost hunii? Grozavi, cum sa fie? Emotionanti si emotionati, in special Edi, guralivi, mai ales Robi, fericiti nevoie mare ca i-au tinut toiagul lui Mos Craciun, unul dupa fundul altuia mereu, desi educatoarele i-au separat, sa fie sigure ca nu iese cu scantei. Intr-un cuvant, au fost extraordinari, au trecut chiar si peste momentul in care educatoarele i-au confundat, motiv pentru care au fost nevoiti sa spuna fiecare poezia ce-i revenea lui fratica… si au fost tare mandri. Si eu la fel!

Amuzant a fost dupa ce a primit Robi cadoul de la Mos Craciun. L-a primit al doilea din toti copiii, caci se afla in imediata apropiere a Mosului. In secunda 2, s-a infiintat si Edi in fata Mosului, desi nu fusese strigat si cu siguranta nu era randul lui. Dar deh, daca fratica a primit cadoul, ce, el sa fie mai prejos? 🙂

Am trecut astazi si peste depresia pierderii pozelor pe care le-am facut la eveniment, am primit cateva de la alti parinti din grupa, deci e ok. Mai jos o selectie.

Bonus, ultimele 3 poze sunt de la petrecerea de Craciun de la mine de la birou, despre care nu vreau sa comentez.

edi si robi la serbare 3edi si robi la serbare 4edi si robi la serbareedi si robi, serbare si poezieIMG_1902IMG_1903IMG_1904

Advertisements

4 thoughts on “Prima serbare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s