Digital Zoo, singura grădină zoologică virtuală din România, are o nouă înfăţişare


UPC România, în parteneriat cu Grădina Zoologică Bucureşti, relansează platforma Digital Zoo, singura grădină zoologică virtuală din ţara noastră. Vizitatorii platformei se pot bucura acum de o nouă interfaţă, mai prietenoasă, cu un design inedit, dar și de funcţionalităţi noi. Toate aceste noutăţi completează continutul bogat si aplicatiile deja existente si contribuie la o experientă uimitoare a vizitatorilor.

Relansarea Digital Zoo, un concept educaţional unic în România, a presupus dezvoltarea unei noi structuri şi a unui nou design pentru website-ul proiectului, https://digitalzoo.kappa.ro/, dar şi investiţii în partea de logistică din spatele platformei – noi camere, mai performante, care transmit imagini de detaliu din amplasamentele animalelor de la Zoo Băneasa.

Totodată, familia VIP Digital Zoo se măreşte, iar noile vedete, care pot fi urmărite 24/7 prin live streaming, sunt cei doi coati de la Grădina Zoologică Bucureşti. Începând de astăzi, cei doicoati pot fi adoptaţi, virtual, de vizitatorii Digital Zoo. Numărul de specii care îşi dezvăluie secretele în faţa camerelor Digital Zoo creşte astfel la 6 – lei, tigru siberian, pelicani, tamarini, lemurieni, coati.

Structura întregului website a fost regândită iar conţinutul actualizat. Noul website Digital Zoo vine în ajutorul utilizatorilor cu o structură mult mai simplă, care facilitează navigarea şi accesul în zonele de interes. Galeria multimedia, ce include imagini şi clipuri video cu animalele de la Zoo, este mult mai bine evidenţiată. Suportul video și fotografiile din această galerie completează conţinutul şi îi ajută pe exploratorii website-ului să înţeleagă mai bine secretele vieţii animalelor sălbatice.

Digital Zoo îi conectează pe oameni la un univers fascinant, îi ajută să descopere lucruri noi şi le oferă acces liber la o serie variată de resurse multimedia. Proiectul a depăşit zona online a platformei – este o experienţă în sine, unică, prin care reusim să-i aducem pe utilizatorii de Internet, iubitori de animale, mai aproape de ceea ce îi pasionează şi interesează. Toate elementele universului Digital Zoo au fost gândite pentru a educa, a stimula creativitatea şi curiozitatea vizitatorilor. Iată că proiectele educaționale pot fi captivante şi distractive, dacă sunt făcute cu pasiune şi gândite pentru a fi relevante. Credem în acest proiect, care ne inspiră să inovăm în mod constant.“ declară Ariana Bădin, Director Marketing, Comunicare şi PR, UPC România.

Vizita la Grădina Zoologică este un moment important în dezvoltarea oricărei persoane. Cu totii ne aducem aminte de momentul în care am fost dusi să vedem, pentru prima oară, animalele exotice. Tocmai din acest motiv, Digital Zoo este o modalitate extraordinară de a le oferi tuturor curiosilor care încep să exploreze lumea ce îi înconjoară, posibilitatea de a ne vizita  printr-un simplu click. Ne bucurăm de acest parteneriat si odată cu noua interfată ne dorim să atragem si mai multi vizitatori, atât online, cât si offline.“ declară Anca Oprea, Director al Gădinii Zoologice Bucuresti.

Relansarea platformei Digital Zoo este susţinută printr-o campanie outdoor care va dura două luni – este vorba de BuZoo – un autobuz RATB de pe traseul liniei 301 a fost transformat complet, pentru a-şi transporta călătorii în universul Digital Zoo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s