Despre fluturi si nu numai


In weekend (acum doua weekend-uri de fapt) mi-am luat inima in dinti, hunii de mana si sotul din dotare, si-am pornit cu avant spre Grigore Antipa. Mai exact duminica dimineata, pe 14 octombrie, cand nu-mi venea sa scot nasul de sub plapuma. Asteptam cu nerabdare sa vedem expozitia de fluturi – Lumea insectelor – expozitie temporara cu incepere din 13 octombrie. Ar fi trebuit sa mai asteptam pana marti, 16 octombrie, caci o data ajunsi la fata locului am aflat ca abia atunci se va deschide de fapt expozitia. Nimic despre asta pe website-ul oficial al muzeului vineri seara, cand am cautat info despre asta, cum fac mereu inainte de a porni la drum cu hunii mici. De altfel, nici acum nu apare nimic modificat pe website in acest sens.

Au fost usor dezamagiti ca n-au mai putut vedea fluturii, dar ne-am repliat repede, alegand sa vizitam Muzeul, pentru a doua oara. N-a fost rau, era oricum in plan in aceasta toamna, dar cat de profi e sa nu anunti o expozitie despre care ai batut apa in piua aproape o saptamana inainte de lansare? Muzeul era full, inca de la ora 10.30, semn ca oamenii au fost fie manati de vremea neprielnica, fie de minunata si mult asteptata expozitie de fluturi.

Una peste alta, hunilor le-a placut, mult mai mult decat prima oara, acum un an. Cu precadere Edi a fost mai rabdator si mai curios sa afle diverse informatii, asculta explicatiile mele cu sufletul la gura. Speram sa vedem si fluturii, expozitia, daca se mai tine, dureaza pan ape 28 octombrie inclusiv.

Pana atunci, niste poze. Enjoy si mergeti la muzeu!

Advertisements

5 thoughts on “Despre fluturi si nu numai

  1. Eu am vizitat muzeul pentru prima oara acum cateva luni si, spre surprinderea mea, fiicei mele i-a placut. Norocul nostru a fost ca am avut parte de un tur privat si ghidul a fost foarte amabil si ne-a povestit multe chestii pe care nu le-am fi putut afla la o vizita obisnuita. Imi plac dioramele, sunt destul de atent realizate.

    • ma bucur ca v-a placut. da, dioramele si mie mi-au placut. sa mai mergeti, dupa o perioada s-ar putea sa descoperiti lucruri noi :).

    • de acord, insa timpul liber este limitat si Bucurestiul e plin de muzee frumoase. de 3 ori intr-un an eu zic ca e de ajuns pentru Antipa:).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s