Primele zile de gradinita


Caci da, a trebuit sa treaca mai multe zile pana sa-mi fac curaj sa si scriu despre asta. Asa cum unii dintre voi stiti, inceputul n-a fost tocmai cum ma asteptam. Adica a fost cu jale mare (in special la Robi), care a trecut insa surprinzator de repede, dupa primele doua zile. Cred ca abia atunci au realizat ca de fapt asta e mersul lucrurilor si ca iata, nici nu e asa rau.

Mi s-a luat o mare piatra de pe suflet si ma bucur sa ii vad acum ca vor sa mearga in fiecare zi si ca nu trebuie dusa prea multa munca de lamurire ori prea multe negocieri in privinta gradinitei. De fapt, intre noi fie vorba, negocieri au fost doar in prima saptamana, mai precis in primele 2 zile…

Ce ma bucura insa si mai tare e ca deja vad efecte: au inceput sa foloseasca tot mai des cuvintele magice: te rog, multumesc, scuza-ma (!!!) si coopereaza tot mai des la strans jucarii, semn ca parca au mai facut asta undeva :)… Facem ceva progrese si la capitolul mancare, vorbesc parca si mai bine (la fel de mult!) si asteapta cu nerabdare sa inceapa sa faca si ceva activitati. So far, so good.

Una peste alta, suntem cu totii multumiti, iar eu mai ales de cele 2 educatoare tinere pe care le avem. Vom vedea in timp si cat sunt de pricepute :). Cateva poze de la debut, mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

4 thoughts on “Primele zile de gradinita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s