In lumea dinozaurilor…


…in care au incercat sa ne introduca organizatorii expozitiei Dino Land, nu e chiar asa frumos. Nu e de tot de lepadat, dar raportul calitate-pret lasa mult, mult de dorit (mi-a iesit recent o masea de minte, motiv pentru care ma tot gandesc la raportul asta de ceva vreme cam in tot ce facem).

Asadar, in parcarea supermarketului Cora Pantelimon, se afla un cort. Nu mic, nu mare, cam cat sa-l strabati in maximum 20 de minute. Plin, el, cortul, cu figurine ce infatiseaza dinozauri in marime naturala. Ma rog, cel putin unii dintre ei. Dinozauri care se misca si scot un zgomot ce se vrea a fi cel pe care-l scoteau candva dinozaurii, aia reali. Plus posibilitatea de a calari timp de 3 minute, contra cost evident, una bucata dinozaur, care si el, scoate un sunet dubios.

Si, cireasa de pe tort, daca iti parea rau de mica avere lasata la intrare (pret adult 28 lei, pret copil peste 3 ani 20 de lei, pret calarit dinozaur fioros 10 lei/pers), in incinta expozitiei poti gasi un fel de magazin-taraba de suveniruri, cu dinozauri mici si frumosi, oua de dinozauri si ceva gustari si bauturi foarte colorate pentru doritori. Un astfel de mic dinozaur costa 10 lei, cam cat un set de 6 dinozauri luat din Cora, de peste drum.

Cam asta am facut noi duminica dimineata, deh, sa nu zicem ca n-am facut-o si pe asta. A fost mai amuzant la cumparaturi, dupa.

PS: hunii n-au vrut sa calareasca dinozaurul fioros. Manca-i-ar mama pe ei de inteligenti, ptiu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “In lumea dinozaurilor…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s