Concediul cu hunii


Well, nu e chiar concediu, cel putin nu pentru adulti :). E oarecum obositor, cel putin pana la o varsta (sper!), dar pentru copii poate fi fun. La noi asa a fost, si una peste alta, sunt multumita. Trecand peste faptul ca avem mari probleme cu mancarea, si asta s-a vaut si in vacanta, totul a fost ok.

Astazi pe scurt pe unde am fost, si de maine pe larg, acolo unde mi se pare ca e util si pentru altii sa detaliez.

Episodul 1:

La munte, Baile Herculane.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asa ne-am inceput vacanta. Hunilor le-a placut tare mult, mai ales ca trecuse ceva timp de cand nu mai vazusera muntele. Mie vacanta in aceasta statiune mi-a trezit amintiri placute, insa a lasat in urma un gust amar, caci statiunea e mai decazuta ca niciodata. Se incearca timizi si usoare actiuni de renovare pe ici, pe colo, dar in ritmul asta, peste cativa ani n-o sa existe mai nimic in zona.

 

 

 

 

 

 

 

 

Episodul 2:

La Dunare, la Calafat.

Aici pot spune ca era loc de mai bine. Caldura ne-a naucit pe toti si evenimentul cu ocazia caruia am ajuns la rudele din Oltenia asijderea: un botez. Un botez ca niciun altul, caci la olteni, si botezul si nunta dureaza 3 zile luungi, ca de poveste… 3 zile lungi, calduroase, cu lume mult si fete noi, n-au fost chiar pe placut nimanui. Totusi, printre picaturi, a fost loc si de distractie :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: hunii au mers desculti si s-au bagat in seama cu toate orataniile din curte. Au alergat ca niciodata si as spune ca le-au priit cele 3 zile de viata la tara. 🙂

Episodul 3:

La mare.

Cea mai mare agitatie din tot concediul, si pentru noi, si pentru ei. Cea mai multa distractie pe metru patrat, somn bun si mancare ioc, cam asa s-ar rezuma cele 5 zile petrecute cu hunii pe litoralul romanesc. O sa revin aici putin, intrucat am avut parte de ceva activitati, demne de mentionat. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una peste alta, ne-a placut, si mie chiar mi s-a parut scurta aceasta vacanta.

Advertisements

6 thoughts on “Concediul cu hunii

  • multumim!
   eu tot astept varsta aia a lor, cand n-o sa mai fie chair asa obositor. si sincer, intre noi fie vorba, imi doresc doar sa manance bine… si fara dulciuri!

 1. Sa stii ca si eu simt ca vacanta e mai mult pentru copii, la cat de obosita ma simt dupa, dar cand il vad pe S. atat de incantat, merita orice osteneala. Si noi la fel cu mancarea 😦

  • Ralu’ da, merita tot efortul, stiu asta!
   imi pare rau ca sunteti la fel cu mancarea, eu cred ca fac o obsesie din asta, sper ca vizita la doctor sa ma mai linisteasca putin….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s