Craft: Coperte pentru CD-uri


Sunt restanta cu o gramada de lucruri in ceea ce priveste blogul. Si-n ceea ce-i priveste pe copii, for that matter…L E drept ca vara nu prea e loc de activitati indoor, dar repetitia e mama invataturii si-mi dau seama ca pierdem lucruri daca nu mai trecem peste ele din cand in cand.

Asadar, un craft facut acum ceva vreme, sper sa reluam curand astfel de activitati: coperte pentru CD-urile preferate, ramase cumva dezgolite :).

Materiale de folosit:

Hartie creponata, carton colorat, banda autoadeziva colorata sau capse (optional pentru prindere puteti folosi siret, daca aveti desigur si un perforator la indemana), lipici, foarfeca, decoratiuni.

Sfatul meu e sa folositi carton colorat, usor de modelat sau sa gasiti alta modalitate de prindere decat cea folosita de mine, altfel nu rezista foarte bine.

Cum sa:

Cum se face difera in functie de materialul folosit si modalitatea de prindere. Practic, se masoara cartonul astfel incat sa intre CD-ul, se decupeaza, apoi se prinde. Noi l-am lipit cu banda adeziva colorata, care s-a dezlipit in timp, intrucat hartia creponata folosita a fost tare si relativ inflexibila. Hunii m-au ajutat la taiat carton si decorat. Activitatea ne-a tinut ocupati vreo ora si jumatate. Am repetat si culorile si literele cu aceasta ocazie (am ales sa decoram copertele cu litere).

Enjoy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s