Cea mai mare ora de sport – Miscarea face bine!


Iata o recomandare calda pentru sambata viitoare. Nu stiu cum va decurge exact evenimentul, dar e vorba de sport, miscare in voie in aer liber, asadar oricum ar fi, nu poate fi rau.

 

 

 

 

 

 

 

Detalii mai jos. Sursa info aici si foto aici.

Eu sunt la Constanta atunci, iar hunii raman acasa, deci cel mai probabil hunii nu vor participa:(, dar mi-ar placea sa participe insa cat mai multi copii.

Sambata, 23 iunie 2012, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, Dolce Sport impreuna cu Smartatletic si GetFit va invita la cea de-a doua editie a evenimentului “Cea mai mare ora de sport”, unde puteti participa la ore de zumba, fitness, kangoo jumps, pilates, aerobic, spinning etc, alaturi de antrenori consacrati.

Anul trecut, “Cea mai mare ora de sport”, eveniment din campania “Miscarea face bine”, care incurajeaza sportul si alimentatia pro-sanatate, a confirmat ca sportul este la indemana oricui si a adunat 10.000 de participanti de toate varstele. Acestia au avut ocazia sa exerseze, alaturi de zeci de instructori care au demonstrat ca este foarte usor sa faci sport.

Si anul acesta poarta “Miscarea face bine” va fi deschisa incepand cu ora 9.00, timp de 12 ore, pentru toti cei care vor sa faca miscare sau pur si simplu vor sa asiste, pentru a pune in practica mai tarziu exercitiile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s