Castigatorii Festivalului International de Arta a Circului, editia a IV-a: Pirati, in cautarea fericirii – Loredana Bellucci


Cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat deloc. Marii castigatori ai editiei cu numarul IV a Festivalului International de Arta a Cricului sunt cei de la circul Aquatico Bellucci, circul “Loredana Bellucci”, adica taman piratii nostri dragi despre care va spuneam aici.

Sunt foarte bucuroasa ca au castigat, e clar ca nu sunt singura care le-a apreciat spectacolul realizat cu atata daruire. FELICITARI!

Mai multe detalii despre anuntul castigator aici. Pe pirati ii gasiti pe site-ul lor oficial, dar si pe pagina lor de Facebook, unde va recomand un like, ca sa puteti vedea poze de la reprezentatiile recente din Romania.

Va mai asteptam dragilor, pe la noi!

PS: timp de 3 saptamani, zi de zi, dupa ce au mers la show-ul piratilor, hunisorii mei dragi mi-au cerut sa trecem cu masina pe acolo. E in drumul nostru spre cresa… vedeau cortul din mers si incercau sa ghiceasca daca piratii dorm sau au spectacol la momentul respectiv. Apoi piratii au strans cortul si hunii s-au intristat. Ramasesera insa rulotele, piratii asteptau anuntarea castigatorilor. Au mai trecut 2 zile si au plecat, “in tala lol, sa bucule alti copii”. Cea mai mare dovada de apreciere, cea mai sincera si adevarata, vine din partea copiilor, cea mai critica si sincera audienta. Asadar, inca o data FELICITARI CASTIGATORILOR!

Advertisement

2 thoughts on “Castigatorii Festivalului International de Arta a Circului, editia a IV-a: Pirati, in cautarea fericirii – Loredana Bellucci

    • cum ai nostri? sunt din Italia, circul Loredana Bellucci, nu era nimeni de la noi, noi functionam ca gazde doar…
      anyway, si eu ma bucur tare mult, mi-au placut enorm si abia astept sa mai vina, sa-i mai vedem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s