UPC România şi Digital Zoo lansează harta interactivă a Grădinii Zoologice Bucureşti


UPC România, Animal Planet şi Grădina Zoologică Bucureşti anuntă lansarea unei aplicatii interactive de tip hartă, care completează proiectul educational Digital Zoo. Noua hartă oferă o imagine de ansamblu asupra Grădinii Zoologice Bucureşti şi dispune de o varietate de functionalităti precum galerii de imagini cu animalele de la Zoo, materiale video şi informatii despre fiecare specie in parte.

Iubitorii de animale din intreaga tară au de acum la dispozitie aplicatia multimedia care le permite să exploreze Grădina Zoologică in mediul online şi să descopere secretele rezidentilor.

Harta interactivă Digital Zoo, disponibila aici, include la acest moment peste 100 de specii – de la coloratii Flamingo şi jucăuşele suricate până la impunătoarele feline – lei, tigrii, jaguarul, râsul sau pisica sălbatică. Noua aplicatie completează initiativele Digital Zoo – programe de adoptii online pentru animale VIP, lectii online de zoologie, acces nelimitat, prin live streaming, in amplasamentele câtorva animale de la Grădina Zoologică Bucureşti, precum şi informatii actualizate despre animalele de la Zoo Băneasa.

Harta a fost dezvoltată respectând schita Grădinii Zoologice Bucureşti şi reprezintă un instrument util, prin care iubitorii de animale se pot documenta inainte de vizita la Zoo şi se pot orienta mai bine odată ajunşi acolo.

Majoritatea animalelor prezente in aplicatie beneficiază de galerii foto, in timp ce la animalele VIP Digital Zoo, vizitatorii hărtii interactive pot accesa şi clipuri video cu Marc, Ella, Luna, Gogu şi prietenii săi, cuplul de tamarini Julio şi Isabela şi grupul de lemurieni din Madagascar şi pot completa formularul de adoptii online.

Harta oferă, pe lângă detalii şi imagini cu animalele de la Zoo Băneasa, informatii utile despre Grădină (program, tarif), cât şi date mai putin ştiute despre lumea necuvântătoarelor.

Animalele VIP – tamarinii, leii, tigrul, pelicanul si lemurienii – asteaptă în continuare vizite online, 24/7, live pe Digital Zoo, dar şi la Grădina Zoologică Bucureşti. În plus, vizitatorii pot afla noutăti si curiozităţi din lumea animalelor, atât pe pagina oficială Digital Zoo (www.digitalzoo.kappa.ro) cât si pe Facebook (http://ro-ro.facebook.com/digital.zoo).

Despre Grădina Zoologică Bucureşti

Grădina Zoologică Bucureşti a fost înfiinţată în anul 1955, însă nu sub forma actuală, ci a unui mic “colţ zoologic”. Până în anul 1959, efectivele de animale s-au concentrat progesiv în colţul zoologic Băneasa, care mai târziu a devenit Grădina Zoologică Bucureşti. Zoo Bucureşti acoperă o suprafaţă de 5.85 ha şi deţine în jur de 150 de specii şi subspecii, aparţinând atât faunei exotice, cât şi faunei autohtone. Zoo Bucureşti este deschisa zilnic, începând de la ora 9.00.

Advertisement

10 thoughts on “UPC România şi Digital Zoo lansează harta interactivă a Grădinii Zoologice Bucureşti

    • te contrazic, ioana. noi am fost anul trecut si nu-s chiar prapadite. sau ma rog, asta a fost impresia mea de atunci si nu stiu daca s-au schimbat sau nu lucrurile de anul trecut pana acum.

  1. noi nu am mai mers de cativa ani la zoo de langa Bucuresti,preferam sa includem vizita la zoo Pitesti (are si loc de joaca pentru copii) intr-o excursie la munte si sa ii ducem pe cei mici in mai multe locuri intr-o zi 🙂
    mersi ca ne-ai spus de proiect

  2. Pingback: bani din poze
  3. Pingback: blog de fotografie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s