Ajutor pentru o mama


Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca as fi bolnava grav si daca nu as avea bani sa-mi tratez boala. Eu, care-mi doresc sa traiesc cat mai mult, sa fiu cat mai mult timp aproape de huni… Cu atat mai greu imi e sa-mi imaginez ca ei, hunii, ar fi in situatia de a cere ajutor pentru mine. Teribil…

Acest mesaj a tot circulat in mediul virtual in ultima luna. Mi-am propus sa scriu si eu despre asta. Nu stiu de ce n-am facut-o mai repede, nu e chiar ceva care poate sa astepte. Astazi, am primit si eu in comentariu la cel mai recent post, mesajul pe care-l reiau integral mai jos. Dupa ultimul rand, cel din paranteza, deduc ca n-au facut progrese mari. Sau nu suficiente.

Doamne ajuta si sanatate multa!

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom, o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport.

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie, iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei. Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082.

Va rugam, daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns.

Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

(Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s