Vizita la Muzeul de Istorie


Duminica dimineata, cu numai 2 (DOI) lei de caciula de adult. Disponibile spre vizitare doar Columna lui Traian si Muzeul Filatelic. Tezaurul e inchis spre renovare pana pe 3 aprilie, asa explicandu-se costul nesemnificativ al biletului. In mod normal, ar fi costat o avere: 8 (OPT) lei. Prescolarii nu platesc bilet.

Cu Tezaur cu tot, vizita ar fi insemnat cam 10-15% din ceea ce era o data Muzeul National de Istorie al Romaniei. O data, pe cand o vizita dura in medie cam 4-5 ore. N-am apucat vremurile alea sau nu ma duceau pe mine ai mei la muzeu pe atunci. Restul muzeului e in renovare. De vreo 8 ani, in urma unei licitatii castigate de o firma ce apartine lui Vasile Turcu. Doamna de la casierie ne spunea fastacita ca nu stie sa ne spuna cam cand ar fi terminat tot proiectul…

Una peste alta, noua ne-a placut, o sa reluam, ca sa vedem si Tezaurul, pentru care de fapt ne si pornisem la drum. Hunii au fost incantati, se vede ca i-am tot plimbat pe la Muzee, n-am avut absolut nicio problema cu ei.

Iaca, sa stiti ce se poate face intr-o zi ploioasa (si friguroasa) de… primavara.

Advertisements

5 thoughts on “Vizita la Muzeul de Istorie

  1. Uite, la cel de Istorie nu m-as fi gindit. Bravo!
    De 8 ani in renovare? Nu pot sa cred… Citisem ceva de o expozitie temporara cu fotografii de la cutremurul din 1977… Ati vazut asa ceva?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s