De vreme rea


Sunt(em) iar sechestrati la domiciliu, din nou bolnaviori. Nici nu stiu daca a recidivat ultima raceala sau e un virus nou dupa o saptamana de colectivitate, dar sper sa trecem repede peste. Desi debutul asta e greu si reactiile lor in fata bolii se schimba de la o ora la alta.

Aseara, intre doua rele (intai febra la Robi apoi episod de frisoane la Edi) am avut activitati de lucru manual si desen. Hunii erau, culmea, in mare verva, am facut impreuna vreo 5 coperti de DVD-uri pentru cele care ramasesera fara copertile originale: vreo 3 pentru Oraselul lenes, 1 pentru Tom si Jerry si 1 pentru un DVD din seria SuperBebe. Au participat cu mare placere, au cooperat, au discutat, Robi a ramas sa mai trebaluiasca cu foarfeca, pe care o manevreaza din ce in ce mai bine. A reusit s-o rupa in cele din urma, dar nu-i nimic, tot el a spus ca mergem sa cumparam alta :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si nu in ultimul rand, ultima achizitie in materie de puzzle sa-i spunem, alfabetul, cifrele de la 1 la 20, semnele matematice de baza, toate in 4 culori, din plastic dur, sub forma unor piese de marimi mici, care se imbina ca un puzzle. Nu-mi aduc aminte sa fi dat mai mult de 6 lei pe set, de care hunii sunt incantati nevoie mare: fac asocieri si sorteaza piesele pe culori, le imbina in stil puzzle, ordoneaza cifrele crescator sau descrescator (cu ajutor), repeta literele si cifrele (tot cu ajutor).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inca o dovada ca cei mici apreciaza cele mai simple lucruri. Si ele se dovedesc a fi cele mai utile la nivel educational.

Advertisements

10 thoughts on “De vreme rea

    • gabi, cica da, zic bunicii, eu am fost si azi la job, maine stau cu ei. aseara si azi noapte a fost horror, nici nu mai tin minte cand a mai fost asa rau 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s