Suntem prieteni cu Mos Craciun!


Nu, nu pe FaceBook, ci in viata reala si nu eu neaparat, ci hunii. Va spuneam aici ca o sa fie cam greu cu Robi, ei aş!, a trecut pasa proasta pe cat de repede a aparut. Acum ii canta Mosului zilnic, si o face foarte frumos, Edi asijderea!

Mai mult decat atat, s-au hotarat ce vor de la Mos Craciun, si nici nu sunt pretentiosi, dragii mamei: vor o masina si pe Mickey Miau. Ai auzit, Mosule??

Ei, ar fi fost si mai bine daca i-ar fi spus Mosului ce si cum, atunci cand au avut ocazia, adica sambata pe la 12.00, la MTR. Atunci s-au vazut cu Mos Craciun pentru prima oara in acest an, pentru ca la finalul Povestii de iarna, pusa in scena de Trupa Paiata, a venit si Mos Craciun.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piesa n-a fost cine stie ce, dar oricum mult mai bine decat la Ratusca cea urata de acum o saptamana, dar Mos Craciun a facut toti banii, hunii au fost surprinsi, au cantat, au aplaudat, a fost frumos.

Si am inregistrat si o premiera in aceeasi zi: hunii au mers pentru prima oara cu metroul. Au fost cuminti si atenti, apoi, inainte de teatru, au hranit porumbeii, au cumparat miere, turta dulce si acadele, au mancat gogosi, iar la intoarcere au mers iarasi cu metroul. La pranz au dormit lemn, neintorsi, aproape 3 ore. 🙂

Mai vrem asa!

Advertisements

4 thoughts on “Suntem prieteni cu Mos Craciun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s