Dezordine ordonata sau un fel de Toy Story cu huni


La noi in casa functioneaza cu succes un magazin de jucarii. Nimic de vanzare, cel mult la schimb, si asta pe perioada limitata. Dar ca volum, numar si diversitate, clar e magazin. Din cand in cand, parte din magazin migreaza, acea parte care e la nivelul hunilor.

Drumul lui e relativ constant: din dormitor pe hol. Din dormitor in sufragerie. Din sufragerie iar pe hol. Uneori jucariile raman in cutii. Alteori, de cele mai multe ori, se plictisesc si-si fac de cap afara din cutii. Alteori, jucariile se-mprietenesc cu pernele, cu matura, cu mopul sau cu tacamurile. Peripetiile jucariilor se-ntampla zilnic, indiferent cat de ocupati sunt hunii cu altele.

In weekend, se-ntampla chiar si de 2-3 ori pe zi.

De cele mai multe ori, mami de huni face curat, impuscand 2 iepuri (nu huni) dintr-o lovitura: in casa e ordine si nu-si rupe nimeni gatul impiedicandu-se in jucarele, si 2, mami-si satisface mania pentru ordine si organizare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Constat cu uimire insa ca hunii imi urmeaza exemplul, nu foarte des, dar e bine pentru inceput. Si astept cu nesat momentul in care hunii vor elibera din plictiseala si jucariile de sus, din biblioteca. Deocamdata au invatat doar sa se catere pe scaun si sa aprinda lumina.  

 

Advertisements

14 thoughts on “Dezordine ordonata sau un fel de Toy Story cu huni

 1. Hi, hi, la noi se plimba doar masinile in formatie organizata dar vad ca la voi treaba-i mult mai serioasa. Probabil si pentru ca “unde-s doi…” 😀 O admir pe mami de huni ca reuseste sa mai faca si ordine.

  • merci mult, camelia. nu-i de admirat, e manie, nu poci altfel:)
   de ce nu pot posta comentarii la tine pe blog? ma chinui de cateva zile….

  • da, calutii sunt la mare cautare. dupa ce 6 luni nu s-au uitat la ei (asta era pe la 1 an), de-atunci sunt printre preferatele lor in ale jucariilor. buna investitie!

  • merci mult, rox, daaa, ar fi minunat. da’ sa-mi semene doar un pic, ca ce-i mult strica si am impresia ca la mine e cam mult.
   esti mai bine?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s